UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: TEHNOLOGIA 5G: Mituri și ce transformări va provoca în viața noastră? - 30.03.2021

Radio Guerrilla lansează, în premieră în audiovizualul românesc, o emisiune de cultură, informare și educație în comunicare digitală și tehnologie, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu.

Dragoș Stanca, antreprenor și expert media cu aproape 20 de ani de experiență, este fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe – care include iCEE.fest, ce a devenit, de la lansarea sa din 2012, cel mai amplu festival regional dedicat impactului digitalului și tehnologiei în business și societate, dar și site-ul de stiri iCEE.news și iCEE.academy (platformă de e-learning disponibilă în aplicația festivalului).

Ca antreprenor, realizatorul este partener în grupul de companii TDG, care operează cea mai amplă rețea locală de publicitate online independentă din România, ThinkDigital, si primul marketplace de advertising programatic al publisherilor locali din regiune, Project Agora.

Dragoș este și Președinte al BRAT – Biroul Român de Audit Transmedia – organism profesional important care reunește 150 de companii din media, clienți și marile agenții de publicitate din România.

Activează și ca mentor sau investitor în start-up-uri de digital și tehnologie.

Dragoş a debutat în finalul anilor ’90 ca jurnalist la Radio Contact (acum Kiss FM), ulterior Ringier şi Mediafax Group, iar în anii 2000 a fost top manager al mai multor grupuri de presă locale.

Formatul UPGRADE 100 își propune să aducă în audiovizual spiritul proiectului iCEE.fest – ca un update săptămânal al celor mai importante știri, evenimente și tendințe din tehnologie și digital.

Emisiunea are trei rubrici principale:

News Feed

- Va cuprinde principalele știri internaționale și locale ale săptămânii. Particularitatea va consta în faptul că fiecare stire va fi explicată din perspectiva expertului, cu abordări care să arate implicațiile în piața locală și asupra consumatorilor români.

În Bula Mea

- Într-un format relaxat, se vor dezbate pricipalele teme care au generat viralitate în social media, cu explicații legate de ce anumite teme s-au propagat mai mult decât altele.

În plus, formatul își propune să abordeze și ruptura dintre “bule”, cu insights legate de ce anume se discută, de fapt, în general în social media, nu doar în “camerele închise” în care se regăsește publicul educat.

Focus Pocus

- Este rubrica în care se va dezbate un subiect punctual, împreună cu unul sau mai mulți invitați și experți din domeniu. Acest segment e transmis și în live stream, având și o parte vizuală – grafice, studii de caz etc.

UPGRADE 100 se va difuza în direct la RADIO GUERRILLA în fiecare luni, începând cu ora 19:00, și va fi disponibilă ca podcast în aplicația Radio Guerrilla precum și aici pe site.

Instagram aici.
Luni
19:00 - 21:00