emisiuni

Electrocord

Vineri
19:00 - 20:00

Electrocord este emisiunea Radio Guerrilla dedicată muzicii electronice de dans (EDM). Se aude în fiecare seară de vineri și semnalează începutul weekend-ului. Realizatorul emisiunii este George Stanca, zis și NotSoCommonDJ, organizator de evenimente, pasionat de muzică electronică și promotor al acesteia, cu mai mult de zece ani de experiență în domeniu.

Fiecare ediție Electrocord cuprinde un mix de piese numai potrivite pentru începutul de weekend, jumătate alcătuit de NotSoCommonDJ, jumătate de câte un invitat semnificativ pentru muzica electronică de dans, din țară sau din străinătate. Printre invitații ultimului an de emisie se numără: A-skillz (UK), PowerPeVinil, Sebastian Popovici aka SEB, Dribbler aka Nave Spatiale, Fantome, Argatu’, UFe, Zicu, Ioana Avram, VRT, Freqax, The Model, Dj Dex, MeelooX, DJ Sauce, Alt Om, Jean-Marc Jfb (UK) sau PartyBusta.

 

Podcasturi

ELECTROCORD cu NotSoCommonDJ - 25.09.2020
ELECTROCORD cu NotSoCommonDJ - 18.09.2020
9 comentarii
  Baciu Catalin

  Salutare! Mi-as dori foarte mult sa mai ascult odata Electrocord-ul de aseara (25.05.2018). Exista pe undeva? Multumesc anticipat!

  Andrei

  Salut, mai exista verun club in Bucuresti unde se pune muzica de genul?

  Ms.

  Andreea

  Salut, de ce nu ati mai urcat toate podcasturile din 2019? As vrea mult sa il mai ascult pe cel de pe 25.10. Thanks.

  Cristian

  Salut, unde putem sa ascultam podcast-ul emisiunii din 21.02.2020?

  claudiu

  Am prins ultimele 10 minute si vreau sa zic ca nu am mai ascultat ceva dnb de calitate de ceva vreme. 👐👐👐 a rupt maxim. Urcati mixul de azi undeva? Multumesc

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Vineri
19:00 - 20:00