Echipa

George Stanca

George şi-a ales corect alter ego-ul: NotSoCommonDJ. Un personaj complet sărit din tipare, crescut şi educat (muzical) în Bucureştiul nouăzecist, devenit raver cu program fix în perioada în care Breakbeat-ul era rege, dicţionar ambulant de muzică electronică pe parcurs şi DJ cu normă întreagă într-un peisaj muzical ceva mai diversificat, dar puternic concentrat pe dans.

În 2006 s-a aşezat pentru prima oară în faţa unui mixer, iar de atunci a devenit responsabil pentu un stil propriu şi personal de magie auditivă. Se simte cel mai bine pe scenele de festival, dintre care a bifat B’Estfest, Peninsula Felsziget, Electrocord Playground, sau Electric Castle, dar înafara sezonului îşi consumă energia în cluburi de pe tot teritoriul românesc: de cele mai multe ori în capitală, în OtherSide, dar şi în alte oraşe active.

NotSoCommonDJ nu îşi face simţită prezenţa doar live, ci şi în unde, de ani buni. La început îl găseai noaptea pe Radio Bucureşti, a urmat Dance FM, dar între timp a ajuns pe roster-ul Radio Guerrilla unde a rămas până în prezent. Atunci când nu are căştile pe urechi se ocupă împreună cu The Basstard de proiectul său de suflet, Electrocord, un concept de label ale cărui baze le-a pus în 2009.

Alti membri

Hefe

Domestika cu Hefe

Duminica
19:00 - 20:00

Mihai Gurei

LIFE DESIGN

Miercuri și Sambata
19:00 - 20:00

Micleușanu

Probleme La Mansardă

Sambata și Duminica
09:00 - 12:00

Vali Filip

A.I. Guerrilla

Duminica
12:00 - 13:00

Carla-Maria Teaha

ROZ

Marti
19:00 - 21:00

Memo

CARDIOGUERRILLA

Sambata
08:00 - 09:00

Guerrilla Academics

Academics

Miercuri
20:00 - 21:00