emisiuni

Guerrilla de Dimineață

Dobro, Gilda și Nic
Luni-Vineri
07:00 - 10:00

Guerrilla de Dimineață este cel mai modern și actual matinal de radio, caracteristici ce au la bază munca unei echipe organizate, spontane și care ofera tot în fiecare zi ascultatorilor. Dobro, Gilda și Nic, cei trei moderatori, construiesc o emisiune definită prin comunicarea umană, simplă, dar cu greutate, căreia îi asociază muzică aleasă „cu mâna”, cantece și versuri potrivite momentului. Discuțiile dintre matinali, temele propuse și ideile expuse sunt sincere, iar reacțiile lor sunt autentice întotdeauna. „Penibilizatorul” este una dintre rubricile în care fiecare povestește ceva extraordinar petrecut cu o zi înainte; poate fi vorba despre o carte citită, despre un preparat gătit pentru prima oară sau despre situații considerate tabu sau stânjenitoare. De-a lungul timpul, „Penibilizatorul” a devenit rubrica de asumare a întâmplărilor inedite și a gafelor și tratează penibilul situației ca un eveniment ce lasă loc de mai bine.

Guerrilla de Dimineață este matinalul ce iți oferă informațiile esențiale ale zilei în curs și ale zilei precendente, informații personalizate pentru a se preta publicului radioului. Astfel, fie că sunt în mașină, pe jos sau în metrou, ascultătorii sunt mereu la curent atât cu știri interne și externe (sociale, politice sau sportive), cât și cu informații despre gadget-uri, noutăți tehnologice, studii, descoperiri, filme, concerte, lansări de carte, evenimente. Invitații în studioul matinalului sunt aleși riguros, iar vinerea live-ul acustic, transmis și prin imagini pe pagina de Facebook Radio Guerrilla, te poartă cu pași boemi înspre weekend.

Podcasturi

Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 18.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 17.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 16.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 15.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 12.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 11.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 10.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 09.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 08.07.2024
Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Nic - 05.07.2024
86 comentarii
  Dan Mandiuc

  Dobro, Gilda și Matei – nu e dimineaţă fără ei!

  Scuzată-mi fie rima.

  storo

  Sansa Romaniei? sa plecati cu totii in lumea larga si sa lasati gunoaiele ramase sa se devoreze intre ele,pt un ciolan tot mai mic. Apoi cind se vor elimina ei insisi, ei intre ei, si Romania va deveni o tara curata, sa ne intoarcem si sa o repopulam.

   Lucian

   Da, ar fi o solutie (de grup), deoarece ”psd” trăiește din ”Pipera”. Fără ”Pipera ” dă faliment instant, nu se mai poate fura, si apoi poate aducem nemti să conducă tot ce e de condus și le dăm să cultive si pamintul necultivat că e destul.. ..dar dincolo de fantezia asta exista soluții individuale, emigrarea. ori criogenarea pentru o suta de ani.

  ioana penes

  Sunteti MINUNATI ! da ti DEPENDENTA … Va adooor pe toti .

  Alin Vargatu

  Salutare, sa pus o piesa pe fundal acum 5 min. Va rog sa mi spuneti cum se numea. Multumesc.

  Nicola Feodot

  Salutare! Pe când Podcasturi de-ale voastre? Cele de pe mixcloud nu se încarcă zilnic, nimic din această săptămână…

  ovidiu

  Dobro ,de ce nu e posteaza podcasturile de la Sinele invinge.Ultimul este din -8.02.

  Strugy

  Buna dimineata.
  Nu e neaparat un comentariu, ci o mica sesizare.
  Nu merge emisia la Bistrita pe 95,1. Am lipsit din tara o saptamana, eram nerabdator, as zice chiar disperat sa va reascult si eterul …gol. Apropo, nu merge nici la Vatra Dornei , pe aceeasi frecventa.
  Va doresc o zi buna.

  Vasile

  Dobro, daca singurul tau scop a fost sa ne faci sa ascultam alte radiouri, sa stii ca ai reusit.
  Iti multumim.

  kilroy

  Am renuntat sa ascult Guerilla de dimineata. Rar, mai ascult putin si schimb pe alte radiouri. Revin de fiecare data, cand incepe Guerilla Hub. Ascult cu placere si Razboiul sfarsitului, Cardioguerilla, Binili invinge, Guerrinight

  Radu Ivascu

  Salutare!
  Am o intrebare,direct personala pentru Dobro ,având în vedere că a făcut psihologie.
  Cum se interpretează sintagma,,Ne naștem..trăim si murimimi singuri”.
  Mulțumesc.

  Cristi farcas

  Am alergat la cozia mountain run. Cazare in camping cu cortul. Belea

  Lucian

  Cum se cheama melodia aceea dementiala, foarte ritmată de ieri , miercuri de pe la ora 9 , de care ati discutat ?

  Cristi

  Voi exagera doar pentru a amplifica ”eroarea” de gândire pe care dl. Dobrovolschi a produs-o. În ce mă privește o arăt, ,dar nu este vorba despre ură: d-lui Dobrovolschi îi convine să fie urât pentru că aduce beneficii de imagine; ceea ce pentru un narcisic este cât se poate de satisfacător. Poate fi vorba tot despre narcisism șiîn cazul meu, dar mai bine să lăsăm argumentele să vorbească.
  Chiar dacă diferențele sunt evidente, comparația se poate face și între mere și pere, dar este vorba despre o comparație care pune în evidență plăcerea ori preferința pentru mere sau pentru pere. De regulă o comparație care este orientată către obiectivitate se face pe orizontală, între obiecte similare. Pentru exemplu, e cazul acelor desene aparent identice, dar care ascund diferențe. O comparație între maimuță și om în termenii capacității de a opera cu unelte sau a produce bunuri este inutilă dacă vrei să demonstrezi că homo sapiens este superior. Evidența este copleșitoare. Mai dificil este să observi că omul anilor ’70 sec xx este de asemenea inferior omului anilor ’10 sec xxi, dar ce face diferența este timpul ori saltul tehnologic. Dl. Dobrovolschi ar trebui să cunoască faptul că saltul tehnologic aduce cu el creșterea productivității, iar saltul tehnologic a fost posibil pentru că a existat o transformare în capacitatea omului de a opera unelte și produce bunuri. Adică aceeași poveste cu maimuța și omul, doar că se petrece la o scara mai mică – dar și viteza de achiziție a unor noi cunoștințe este alta, nu-i așa? Deci, pentru corectitudine, axa pe care se face comparația este relevantă atunci când faci comparație între obiecte similare.
  Eu zic că atunci când compari nivelul de trai al maimuței cu nivelul de trai al omului faci politică, nu ești obiectiv și nici nu vrei. Tot ce vrei este să manipulezi: indiferent dacă la stânga, la dreapta, la radio sau la pușcărie.

  Höppner Patricia

  Am neamuri in Elvetia, traiesc in Germania. Putem vorbi despre ambele tari. Germanii se plang de elvetieni ca sunt xenofobi. Etc.

  Dani

  Nu e simplu recunosc, dar va las de astazi: Dobro pierdut personal de dimineata in represia comunista iar la pranz (ascultand in premiera) in emisunea lui Mihaiu, CPT. Dau pe BBC online, e mai safe, si simplu in bluetooth. Treaba voastra!

  Andra

  Salutare,

  Cat de des incarcati podcasturile emisiunilor? Ma intereseaza cea din 04.04.

  Merci

  Cosmin S.

  Nu gasesc podcast-urile de saptamana trecuta. Ma puteti ajuta?

  Mirabela

  Buna,

  Eu am baietelul la gradinita privata si intr-adevar calitatea educatiei e mai buna. Dar microbii si virusii sunt la fel de multi si de diversi. Asa ca se imbolnaveste mult, pe bani multi! Ha, ha!

  Corina

  Am salvat aplicatia si nu reusesc sa ascult on -line
  Nici de pe site.
  Help!!

  Catalin

  Salut. Nu mai puneți emisiunile aici? Mi-ar plăcea să le ascult pe cele pe care le pierd. Mulțumesc mult.

  Mircea Raul

  Asteptam podcasturile de anul trecut … yuhuuuuu… locuiesc in uk ma trezesc tarziu si nu vă prind live ! La multi ani împreună !

  VIRGIL

  Bar Vitelli din Sicilia langa Taormina, unde s-a insurat de Niro in Godfather.

  Cosmin

  Băăăăăăăăi!!!!! Ce melodie a fost asta, de pe la 09:56???

  Madalina

  Buna,

  Ai mentionat adineaori (imediat dupa melodia Viva la Vida) ca melodia iti aduce aminte de un film super bun (ceva cu East). Nu am prins numele si am ramas cu o mare curiozitate. Ai putea sa precizezi exact la ce film te-ai referit?

  Mersi 🙂

  Livia

  emisiunea cu Gojira bunaaaaaaaaaaaaaa
  va face cinste like like like

  Cristian Sinca

  Neața dragilor. Astăzi 7.10.2020 pe la 9:40 a vorbit la voi in direct Raluca, care povestea despre problema avuta la birou și acum a plecat si ar vrea să își deschidă o firma de contabilitate. As vrea sa discutam cu ea despre o posibilă colaborare. Va mulțumesc și pt suport si pt diminețile energizante, informative, educaționale, distractive, muzicale pe care le faceți. Cristian

  Adi

  Neata. Nu era joi-prinjoiinsine azi?:))) La 8:42 se-aud englezisme:))) Bafta

  Bogdan

  Salut, am inceput de cateva zile sa va ascult dimineata si m-a atras ideea de aplicatii pe care le promovati zilnic. Exista o lista undeva unde sa gasesc toate recomandarile?

  Dan Sagatovici

  Buna dimineata!
  Va rog sa-mi trimiteti adresa de mail unde pot adresa intrebari despre cardul radio gherrilla!
  Mutumesc!

  Vasiloiu Ion

  Salut!
  Am ratat emisiunea din 23.12.2020 si cred ca am ratat niste chestii foarte interesante. Se mai posteza podcastul ?
  Multumesc!

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Este disponibil acum.
   Ne cerem scuze pentru întârziere 🙂

   La mulți ani!

  Daniel

  Nu prea mai aveați ascultători nici cu cei trei, dar cu “cocarlea” asta, puneți pe fuga cei câțiva ce au mai rămas…. trist!

  Claudiu

  Dragilor,

  se pare ca nu va mai merge modulul de live online. Nu reusesc sa va mai ascult nici pe aplicatia voastra, nici pe website. Am incercat 3 ISP diferiti.

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Bună Claudiu! Suntem în curs de optimizare și upgradare a stream-ului online. Vom reveni în forță în spațiul online cât de curând posibil.
   Mulțumim!

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Întâmpinam niște probleme tehnice la acest moment. Speram să se rezolve cât de curând posibil.
   Mulțumim pentru răbdre 😉

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Întâmpinam niște probleme tehnice la acest moment. Speram să se rezolve cât de curând posibil.
   Mulțumim pentru răbdre 😉

  Stefan

  Exista cea mai mica posibilitate sa avem podcastul in aceeasi zi cu emisiunea? Multumesc

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Buna Ștefan!

   Uneori da, alteori mai întârziem 🙂 Oameni suntem și noi. Binili Învinge!

  Istvan Asztalos

  Pe cele de “la mansarda” puneti-le cind vreti voi, numai puneti-le va rog! Ca sa nu am probleme la! Merci!

  Elena Ungureanu

  Neata! Un reporter Antena 1, pe nume Sonia Simioniv, a postat si ea pe contul ei de socializare aia cu “daca nu ai un motiv de a te vaccina, vaccineaza-te ca sa nu arzi”. Reporter..

  Vio

  26.01.2022, salut , ba da Gilda de muzica e vorba, pentru că mulți dintre noi care asculta acest radio asculta și pentru muzică , și da aveți programe bune și interesate, dar muzica lui Inna nu cred că are nevoie de promovare la voi. Pentru că îmi place matinalul dar la capitolul muzică , e supărator să auzi piese , care se și repetă des, de la niste non-artisti gen nas x, miley cyrus, billie eilish, drake, the weekend, etc care sa fim serioși sunt pește tot. Mersi

  Istvan Asztalos

  Abia astept sa va ascult cu Nic. El este cel mai tare din radioul vostru (opinia mea, of course)!
  Sa va auzim de bine!

  Anișoara Popovici

  Toata admirația și tot respectul pentru acestă emisiune de dimineață pe care sunt nevoit să o ascult la ora 23. Domnul Nic și Domnul Dobro sunt o metaforă pentru echilibrul perfect al Universului.
  Mult succes și sănătate, putere de muncă!

  Geo

  La mine nu funcționează istoricul indexului. Pe factura in loc de citire index apare estimare. Tot cum vrea electrica se va întâmpla. Zi buna

  Felix

  Există o comunitate de specializați în informații din țara de origine a solicitanților de azil. Se face cercetare prin verificarea surselor de baza. Există metodologii in acest sens. Puteti vizita http://www.ecoi.net

  Mihaela

  Nu mai ai cu ce sa umpli emisiunea Dobri? Ce este cu înșiruirea penibilă de orașe? Te rog controlează-te, râzi fără control, vorbești aiurea și de foarte mult timp nu mai ai nici un farmec. Păcat, de oameniii buni și deștepți care sunt pe acolo și cărora nu le dai voie sâ se desfășoare! Simt cum se duce de râpă emisiunea, cu fiecare zi care trece , cu ajutorul tău nemijlocit.

  Ilie de la Sculărie

  In vremurile bine ascultătorii fideli de Pro aveau o dilema: de ce cântă Horia Brenciu.
  In 2022 unii se întreabă de ce mama naibii cântă Dobrovolschi? Chiar nu are niciun prieten in tot radioul care să îi spună verde în față: “Dobro, scheauni ca un câine schingiuit!”

   Vio

   La ce playilst repetitiv și cu piese ce se aud și pe la alte radiouri , e bine câteodată că cantă, sau incercă Dobro. Îmi place matinalul, dar muzica cam lasă de dorit…

  Laurentiu

  Dobro, lasa-l pe Nic sa puna macar o piesa…
  Nic, trebuie neaparat sa remasterizezi emsiunile vechi si sa le incarci pe net
  As vrea sa pot asculta acum emisiunea de cand bombardam Serbia de exemplu…

  Seba

  Faina echipa voastra. Ar trebui sa aveti emisiune la TVR, cum avea odata Iosif Sava, ca sa ii mai scoateti pe oameni
  din frecventele maneliste ale ursarilor, lingurarilor etc.

  Mihai

  Propun o provocare: fara cuvinte in engleza pe post pentru o saptamana . Oare vor putea? (In special Dobro…)

  Marius

  Greu de urmarit Dobro, plin de narcisim si nu e deloc informat.
  De la cum ai inceput, 4 ore pe zi …? Pai asa zicea si Base profi au 16 ore pe saptamana. Pai orele de pregatire ?! Ai respect pentru mama-ta, bai puta? Stii cumva ce au cerut prefesori?! Dar tu le stii pe toate … Esti un jeg ordinar, Auzi antreprenor … bai, esti un fucker jegos, Nici masina ta nu stiii sa o vinzi … Cati prieteni ai sunat ca sa iti vinzi masina…. Daca erai antrepresnor stiai ca din invatamant iti vin oameni pregatiti. Idiot borat ….

  Adrian

  Salut! Ascult Guerrilla de dimineata cat de des pot. E foarte misto totul. Exceptie momentele in care Dobro trage din toate pozitiile in USR ca disperatul. Astazi dimineata a fost evident. Mi-a aratat ca nu ma insel. E pacat! Zau, pentru ca miroase a salariu de la PSD si -atunci ce rost mai are restul. Las-o mai incet, boss! Lasi impresia de cofetarie de lux cu wc-ul in curte. Da-i dracu si pe USR si banii de la PSD. Sau faci cum vrei, ca mai sunt si alte posturi. Best, A

  Florentin

  Foarte frumoasa discutia despre chilotii prezentatorului. Tot ce ai nevoie sa auzi la birou dimineata impreuna cu colegii. Foarte frumos, nu mai ascult niciodata.

  Hmmm

  De când dobro se da atotștiutor și se cearta în direct cu colegii lor pare o emisiune de mahala. Dobro începe sa strice formatul emisiunii, are idei fixe și crede ca numai el are dreptate. Ce a făcut azi cu Nic nu e în regula, sa ii fie rușine.

  Vio

  Salut, ma-am gândit să scriu/raspun și aici , poate mai vede cineva, dacă scriam corect “în ceea” în loc de “în cea” , Dobro , acest nazi grammar al radioului românesc, sunt convins că nici nu citea textul pe post , așa cum face și Gilda, cand mai fac câte-o recomandare de piesă, dar când mai primește, câteodată , un text cu mici critici se supăra repede și raspunde. Muzica din playlist-ul Guerrilla în mare parte e numai muzici ce le auzim pe la alte radiouri, remix-uri și remake-uri proaste, repetate la nesfârșit.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni-Vineri
07:00 - 10:00