emisiuni

Nomansland

Nic
Marti
21:00 - 23:00

Nomansland este, s-ar putea zice că este, că ar putea fi, că va fi fiind un program radio alternativ de alternative. Alternative la orice. Este însă, cu un epsilon mic și foarte dogmatic, mai mult decât atât, câtă vreme în spatele ei se află nimeni altul decât Nic Cocârlea, care-i o enciclopedie britanică pe două picioare și un stalker dublat de celebra lucrare „Jocuri, Muzici, Gafe, Emoții, Strategii“, carte scrisă chiar de el, dar neterminată și, prin urmare, încă nepublicată. Nomansland este locul neutru aflat la întâlnirea mai multor curente muzicale, loc unde se găsesc creațiile muzicale gata să te surprindă: ai sentimentul că le-ai auzit, deși nu credem că le-ai ascultat vreodată.

Așadar, pe niște rulmenți ludici vor patina cele mai năstrușnice idei, muzici, istorioare, opinii, iar în final se va vedea că Binili Învinge!

Podcasturi

Nomansland cu Nic Cocârlea - 16.07.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 09.07.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 02.07.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 25.06.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 18.06.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 11.06.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 04.06.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 28.05.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 21.05.2024
Nomansland cu Nic Cocârlea - 14.05.2024
30 comentarii
  Dan Mandiuc

  Cetăţean al Nomansland cu regularitate! Muzica pe care nu ştiai că o adori o găseşti doar la Nic.
  Sfat: ascultă Nomansland doar cu tine şi când ştii că cei apropiaţi merită…împarte – aşa cum face şi Nic – o dată pe săptămână!

  Lucian Badescu

  Nomanslandul lui Nic in niciun caz nu trebuie luat ‘usor’ (ca tocmai de-aia e si la Radio Guerrilla).

  E mult mai mult decat o emisiune, e o cultura cu care Nic are grija editie-de-editie sa te surprinda si cucereasca. E, de fiecare data, un alt drog pe care-l prizezi (offline) de-a lungul unei saptamani pana martea viitoare cand obtii altu’ si apoi altu’, pana cand te autodescoperi dependent total de transa numita Nomansland.

  May long live!!

  virgil

  Te salut si te intreb cine a cantat ieri ? Am fost nauc un timp. Am plans, fara tristete si fara bucurie. Realitatea, era, parca mai reala. Imi cer iertare, daca ce spun pare aiurea. Sotia se uita la mine de parca m-ar fi vazut prima oara. Multumesc.

   Marcu Tarnea

   Buna ziua, am avut placerea sa ascult emisiunea aseara si mi-a placut foarte mult Quest for fire, dar si ce am auzit inainte. Nu stiu insa ce era. Se poate prezenta playlist-ul Nomansland pentru data de 28 mai 2019?

   Cu multumiri,

   MT

  Silviu

  Trebuie să recunoaștem.. emisiunea e, cum spune francezul, One Of A Kind.

  Dan Balanici

  De la perfecte coloane sonore la altenative rock,post-rock ,alternative country si psychedelic ,fusion si baieti rai cu instrumentele lor, din occident in orient si mai departe ,omul asta da cu noi de pamint,si nu ii este frica!!Ora este perfect aleasa si vinul trebuie sa fie rece, sau macar rosu!!

  Cristian

  Multumesc Nic, cred ca ultima data cand am fost asa de entuziasmat de ceva muzical, a fost cand am dat de wherepostrockdwells. multa stima si respect.

  nechita

  O completare foarte reușită pentru muzica de fond a îndeplinirii ritualurilor vechilor misterii. În schimbul energiei degajate de aceste mixuri îți doresc să-ți ofere să te cuplezi cu o preoteasă albă, neagră sau intermediară, cu talent asemănător la cele sfinte. Cine are așa talent, ca tine, și stă solo-percuție, fără preoteasă, e-n pericolul de a se conecta la ideologii neclare, ori poate s-o ia în sus, pe superbie, doamneferește. Cele bune! Doamneajută!

  Fane

  Am descoperit recent aceasta emisiune, iar de atunci o ascult cu fiecare ocazie. Excelenta alegere a pieselor.Sunete noi, ritmuri interesante si mai ales poveste, am gasit in aceste selectii.

  Alex

  Muzica din 21.02 este bulversant de mișto. Exista un playlist? Mulțumesc

  Vio

  Salut, știe cineva cum se numește trupa/piesa din podcastul din data de 28.03.2023? Undeva pe la minutul 12:10 , la începutul podcastul, te rog și mersi.

   vio

   salut, am gasit turpa/piesa din data de 28.02.2022(scuze am pus 28 03), in fine, ii zice The God Machine – Seven [Part 1 of 2] , poate mai cauta cineva….

  Propaganda Due

  Ma bucur ca esti acelasi de acum 33 de ani cand la ultimul etaj al hotelului … am uitat cum se chema. Dar era Fan radio’ . Foarte rar ascult radioul dar ieri, fata la care am fost lasase radioul pe guerrilla in jurul orei 21. Mi-am dat seama ca esti tu ca … cine naiba sa mai puna asa muzici ? Asa ca azi , ajuns acasa, am dounloadat emisiunea. Felicitari.

  Bogdan Pelmus

  Pe 23 ianuarie fac finisaj la expo @ Etaj artist run space.. Intervenție pe corp nedeschis/ Bogdan Pelmus/ Te aștept cu drag. Bună muzica!

  Vio

  Știe cineva cum se numește piesa din podcastul 06.02.2024, la minutul 24:10, 13? Shazamul nu o găsește , am întrebat și în matinal, dar sunt foarte ocupați cu face și cu cine o face , Taylor Swift …. Mai puțin Nic, dar el nu cred că vede mesajele ….. Mersi

  tudorb

  Cateodata zic ca nu am chef sa ascult noua emisiune. Daca insa ii dau drumul, nu ma dezamageste niciodata.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Marti
21:00 - 23:00