Marti
19:00 - 21:00

Talk-show. Pe limba neascultătoarelor Radio Guerrilla. Pe gustul ascultătoarelor. Interzisă bărbaților. Carla-Maria Teaha cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe. Emisiunea ROZ e o întâlnire între două prietene care își propun un subiect, dar ajung să vorbească câte-n lună și-n stele despre tot ce le preocupă. Exact ca-n viață. Fiecare emisiune aduce în studio o altă invitată cu o poveste de spus, relevantă pentru ascultătoarele Radio Guerrilla.

Dacă doriți să propuneți o temă de discuție, să împărtășiți o poveste ori un subiect, sunteți invitați să îi scrieți gazdei emisiunii pe adresa de mail roz@guerrillaradio.ro A, și să nu uităm: la ROZ invitatele își aleg singure muzica. De multe ori, se lasă cu dans în studio. Și cu râsete, multe râsete.

Podcasturi

Podcast #ROZ144 cu surorile Hojda și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ143 cu Anca Precup, Adina Cloșcaru și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ142 cu Aida Caefer și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ141 cu Anca Bucur și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ140 cu Lidia Cremer și Roxana Bira
Podcast #ROZ139 cu Vanina Vignal și fetele din juriul liceenilor al festivalului OWR
Podcast #ROZ138 cu Elena Bria și Carla-Maria Teaha
ROZ #137 cu Mădălina Dorobanțu și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ136 cu Ana Lipianu, Carina Grec, Catrinel Amariei și Carla-Maria Teaha
Podcast #ROZ135 cu Maica Serafima și Carla-Maria Teaha
14 comentarii
  Florentina Lamba

  Buna,
  Acum ceva timp, cred ca pe la inceputul anului, la una din emisiunile Roz ati discutat despre invatamant. Ati prezentat un program de educatie pentru mediul rural in principal, unde profesori din mediul urban erau detasati acolo sa lucreze cu copii. Doamna invitata conduce acest program ce are ca arie de desfasurare Muntenia preponderent.
  Nu imi aduc aminte cum se numea acel program, am incercat sa caut pe Google fara succes asa ca am apelat la voi. Ma puteti ajuta?

  Multumesc,
  Florentina

  Carla-Maria Teaha
  Carla-Maria Teaha

  Bună, Florentina. “Teach for Romania” e numele programului la care faceți referire. Zi frumoasă!

  Mircea Raul

  Am auzit acum vreo 2 saptamani o emisiune in care vorbeati de mancat sanatos… astept podcastul de atunci.. invitata dumneavoastra a fost in Franta si s-a chinuit vreo 3 ani sa intre la niste cursuri acolo pana la urma a reusit .. multumesc

  Camelia

  Cand adaugati podcasturile ultimelor emisiuni? Le astept cu nerabdare….

  Andreea

  Buna Carla! As dori sa reascult emisiunea cu Mihaela Bilic ( prima din acest an), insa nu gasesc podcastul. Cumva nu e pus pe platforma radioului? Merci!

  Radu Ovidiu

  Buna..am incercat de 2ori sa sun la emisiunea ce s-a terminat de 10min.,(duminica,24.03) dar nu am prins legătura, aveam o completare interesanta și de care nu se vorbește,despre lipsa somn, și e vb.despre perspectiva parapsihologica. Care e extrem de importantă. Conexiunea spiritului intrupat cu trupul.
  Dacă prezentatorii sunt curiosi(am reținut doar numele Simonei Nicolescu),astept un răspuns la mail initial,apoi putem vb.detalii.
  Sunt medic rezident.:) Multumesc .

  Bogdan Pelmus

  Cea mai mișto simpatica și urlu non stop / pauză / Azi Roz!

  Radu

  Hey, ai avut o emisiune in care ai recitat poezii de dragoste, poti sa mi zici ce numar este nu o gasesc, multumesc.

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Bună, Radu!

   Emisiunea despre care vorbești nu a fost urcată încă sub formă de podcast.

   Mulțumim!

  Filip Florina

  Bună, ai avut o emisiune despre o familie cu 2 copiii care au plecat cu autorulota intr-o super aventura prin America de Sud? Aveți podcastul? Mersi

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Marti
19:00 - 21:00