Podcast #ROZ141 cu Anca Bucur și Carla-Maria Teaha
Marți, 23 noimebrie 2021, la #ROZ141 am vorbit despre unul dintre cele mai importante aspecte ale sănătății noastre fizice, emoționale și psihice: mișcarea. În eterul feminin a venit Anca Bucur, una dintre cele mai iubite antrenoare de fitness din România și nu numai.

Deținătoarea a nu mai puțin de 6 titluri de Miss Fitness Univers, fostă componentă a lotului național de gimnastică aerobică și medaliată cu bronz la campionatele mondiale, Anca este acum soție și mamă a doi copii mici.

Prin metoda Anca Bucur, un program dezvoltat de ea, dorește să dovedească că “wellness-ul” este un proces activ de conștientizare a alegerilor făcute astfel încât să putem atinge o armonie între trup, minte și suflet.

La RADIO GUERRILLA am povestit cu Anca despre copilăria ei, despre cum a știut de mică că vrea să devină "campioană", despre mișcarea și sportul ne pot îmbunătăți sănătatea și starea de spirit. Am aflat cum gândește un sportiv de performanță și ce putem aplica în viețile noastre, cum reușește Anca să se mențină activă și plină de energie, dar și care sunt declarațiile de dragoste pe care și le face în fiecare zi.

ROZ. Prezentată de Farmacia Sensiblu, locul în care sănătatea întâlnește frumusețea.

Marti
19:00 - 21:00