emisiuni

UPGRADE 100

Luni
19:00 - 21:00

Radio Guerrilla lansează, în premieră în audiovizualul românesc, o emisiune de cultură, informare și educație în comunicare digitală și tehnologie, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu.

Dragoș Stanca, antreprenor și expert media cu aproape 20 de ani de experiență, este fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe – care include iCEE.fest, ce a devenit, de la lansarea sa din 2012, cel mai amplu festival regional dedicat impactului digitalului și tehnologiei în business și societate, dar și site-ul de stiri iCEE.news și iCEE.academy (platformă de e-learning disponibilă în aplicația festivalului).

Ca antreprenor, realizatorul este partener în grupul de companii TDG, care operează cea mai amplă rețea locală de publicitate online independentă din România, ThinkDigital, si primul marketplace de advertising programatic al publisherilor locali din regiune, Project Agora.

Dragoș este și Președinte al BRAT – Biroul Român de Audit Transmedia – organism profesional important care reunește 150 de companii din media, clienți și marile agenții de publicitate din România.

Activează și ca mentor sau investitor în start-up-uri de digital și tehnologie.

Dragoş a debutat în finalul anilor ’90 ca jurnalist la Radio Contact (acum Kiss FM), ulterior Ringier şi Mediafax Group, iar în anii 2000 a fost top manager al mai multor grupuri de presă locale.

Formatul UPGRADE 100 își propune să aducă în audiovizual spiritul proiectului iCEE.fest – ca un update săptămânal al celor mai importante știri, evenimente și tendințe din tehnologie și digital.

Emisiunea are trei rubrici principale:

News Feed

– Va cuprinde principalele știri internaționale și locale ale săptămânii. Particularitatea va consta în faptul că fiecare stire va fi explicată din perspectiva expertului, cu abordări care să arate implicațiile în piața locală și asupra consumatorilor români.

În Bula Mea

– Într-un format relaxat, se vor dezbate pricipalele teme care au generat viralitate în social media, cu explicații legate de ce anumite teme s-au propagat mai mult decât altele.

În plus, formatul își propune să abordeze și ruptura dintre “bule”, cu insights legate de ce anume se discută, de fapt, în general în social media, nu doar în “camerele închise” în care se regăsește publicul educat.

Focus Pocus

– Este rubrica în care se va dezbate un subiect punctual, împreună cu unul sau mai mulți invitați și experți din domeniu. Acest segment e transmis și în live stream, având și o parte vizuală – grafice, studii de caz etc.

UPGRADE 100 se va difuza în direct la RADIO GUERRILLA în fiecare luni, începând cu ora 19:00, și va fi disponibilă ca podcast în aplicația Radio Guerrilla precum și aici pe site.

Instagram aici.

Podcasturi

UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: PUTEREA JURNALISMULUI VIZUAL - World Press Photo 2021 | Cu Cristian Movilă (Eidos) feat. Mads Niessen (Politiken) - 12.05.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: VIZIUNEA LUI OCTAVIAN OPREA. Acum 5 ani, noul președinte al ADR era încă student - 26.04.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: SUPERSCRIERI 2021. Despre jurnalism în epoca clickbait și publicitatea online făcută în mod iresponsabil - 19.04.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: Ce este LAUNCH.ro? Lansarea comunității fondatorilor de startups digital / tech - 12.04.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: CE ESTE UN NFT? Despre Non-fungilble tokens, crypto art, blockchain pentru artiști și content - 05.04.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: TEHNOLOGIA 5G: Mituri și ce transformări va provoca în viața noastră? - 30.03.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: HARD TALK cu Cătălin Tolontan. Despre jurnalism vs. clickbait și fake news + nominalizarea "Colectiv" la Premiile Oscar - 23.03.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: IRINA SCARLAT, ex. REVOLUT. Culisele și prețul creșterii rapide a unei companii tech globale - 15.03.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: TAKEOVER. ELA MORARU, liderul Google & Youtube RO - 08.03.2021
UPGRADE 100 by Dragoș Stanca: CLUBHOUSE: Chiar mai avem nevoie de încă o rețea socială? - 01.03.2021
12 comentarii
  Adrian Buta

  Buna ziua, podcastul de aseara de la ora 19 cand il postati? Felicitari! A fost prima oara cand am ascultat si am fost placut impresionat!

   Dragos Stanca

   Mulțumesc frumos – podcastul încercăm să îl urcăm în fiecare seară după emisiune (plus timp export si montaj). Cel târziu marți dimineață, este. Poți vedea live updates dând follow si see first paginii de Facebook (nu postăm tâmpenii si nici foarte des): https://www.facebook.com/UpgradeLive.net

  George

  Salut, invitati grei pe care trebuie sa-i ascultam, chiar vorbim mai mult despre business; deci dati-le voie sa vorbeasca in emisiune, fara stiri banale si alte chestii care care ocupa spatoul emisiunii.

   Dragos Stanca

   Bună, după cum ti-am spus si pe Facebook – partea de hard talk incepe dupa ora 19:30 – după cum e explicată chiar în această pagină structura emisiunii. Mulțumesc.

  Maf

  dragilor se aude extrem de ciudat cu muzica pe fundal atat de tare, practic nu se intelege nimic din ce se vorbeste …

  Valentin

  Interesanta emisiune. Păcat că am avut “ghinionul” sa intre publicitate când tocmai se citea întrebarea mea. Dar am și o sugestie: când faceți o emisiune despre un domeniu pe care e clar că nu aveți de unde să îl stăpâniți, documentațiva mai aprofundat înainte.
  Succes.

  Costin

  Imi place, e fain, vreau mai mult. Poate in 2020 faceti de 2 ori pe saptamana?!🤣

  Denis

  Buna, podcastul de aseară 25 Octombrie când il puneți aici?
  Merci

  Diana

  Bună! Cine este invitatul lui Dragoș Stanca de luni, 7 martie?

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Invitatul de la Upgrade de aseara, 7 martie 2022, a fost Radu Umbreș.

   Mulțumim!

  Cristian Predescu

  buna seara!
  increcand sa aflu cateva informatii despre emisiunea din aceasta seara ( pe care, apropos, nu le-am gasit pe site) am deacoperit un domn trainer dintro tara cu scris chirilic atunci cand am accesat linkul e-mail emisiunii. stiti ceva?
  mulțumesc

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Luni
19:00 - 21:00