Echipa

Dragoș Stanca

Dragoș Stanca e antreprenor și expert media cu 20 de ani de experiență. La Radio Guerrilla realizează emisiunea pe teme de digital și tehnologie UPGRADE – în fiecare luni seara.

Dragoș e fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe – care include iCEE.fest care a devenit, de la lansarea sa din 2012, cel mai amplu festival regional dedicat impactului digitalului și tehnologiei în business și societate, dar care mai înseamnă site-ul de stiri iCEE.news și platforma de e-learning disponibilă în aplicația festivalului iCEE.academy.

Ca antreprenor, realizatorul este partener în grupul de companii TDG, care operează o amplă rețea locală de publicitate online independentă din România, ThinkDigital, și primul marketplace de advertising programatic al publisherilor locali din regiune, Project Agora.

Dragoș a fost ales și Președinte al BRAT – Biroul Român de Audit Transmedia – organism profesional care reunește 150 de companii din media, clienți și marile agenții de publiciate din România.

Activează și ca mentor sau investitor în start-up-uri de digital și tehnologie.

A debutat în media la finalul anilor ’90 ca jurnalist la Radio Contact (acum Kiss FM), ulterior Ringier şi Mediafax Group, iar în anii 2000 – înainte să se dedice antreprenoriatului – a fost top manager în mai multe grupuri de presă locale.

http://ro.dstanca.net/

Alti membri

Matei

Guerrilla de Dimineață

Luni-Vineri
07:00 - 10:00

Carla-Maria Teaha

ROZ

Marti
19:00 - 21:00

Iulian Tănase

Războiul Sfârșitului Săptămânii

Sambata și Duminica
08:00 - 12:00

Sorin Faur

Sinteza Zilei

Luni-Vineri
17:30 - 17:40

Liviu Mihaiu

Asta la revista mesei, nene!

Luni-Vineri
13:00 - 14:00

Alexandru Anghel

Binili Învinge!

Luni-Vineri
14:00 - 16:00