#ROZ127 cu Raluca Kișescu și Carla-Maria Teaha

Eterul feminin ROZ ne-a găsit marți, 2 martie 2021, în compania Ralucăi Kișescu, invitata ediției #ROZ127. Raluca ar putea reprezenta idealul oricărui om care lucrează într-o corporație: după o carieră de 16 ani la una dintre cele mai mari companii de cosmetice din România, din care 10 ani în postura de director de marketing (poziție care i-a adus titlul de “Marketerul Anului” al revistei The Marketer și premiul IAA pentru Excelență în Responsabilitate Socială), Raluca a devenit consultant freelancer, trainer și autor. De 5 ani oferă consultanță pentru companii din domeniul cosmeticelor, fashion, retail, e-commerce și educație.

Pentru ea, scrisul este o pasiune mai veche: timp de opt ani a publicat în revista Tango, iar în 2015 și-a lansat prima ei carte, “6 din 49 de șanse la iubire”. Povestea Unicornului care a alergat de la birou la Rio este titlul cărtii pe care o lansează luna acesta, alături de Curtea Veche Publishing.

În eterul feminin am descoperit experiența ei in călătoria transformării profesionale de la top manager într-o corporație la consultant independent, călătorie presărată cu lecții de succes și eșec, viziune asupra leadershipului și profesionalismului în carieră. Toate acestea și mai multe, disponibile acum sub formă de podcast, chiar aici.

Marti
19:00 - 21:00