Echipa

Hefe

Totul părea că merge normal pentru Hefe, născut și crescut pe străzile cartierului Cotroceni, până când, pe la vârsta de 12 ani, s-a întâlnit pe cale audio cu albumul “…And justice for all” al celor de la Metallica și vizual cu chitara lui James Hetfield pe care scria mare “more beer”; iar de atunci nimic nu a mai fost la fel.

În trupa Coma a petrecut jumătate de viață și tot atât timp punând muzică prin diverse cluburi. Mulți își aduc aminte cu plăcere de celebra marți din Fire Club a anilor 2000, unde Hefe crease locul în care se asculta muzica pe care nu o auzeai în alte cluburi pe vremea aceea, dintr-un simplu motiv invocat de patroni: “cu muzica asta, pleacă lumea!”.

În viața lui Hefe totul se învârte în jurul muzicii și orice lucru, fie el banal sau extraordinar, își găsește un echivalent într-o piesă, într-un album, într-un film documentar despre muzică… în orice caz, ceva legat de această cultură.

L-ai mai văzut în decursul anilor și pe la TV cu diverse emisiuni alternative, la Atomic TV K Lumea,  MTV sau Music Channel printre altele și l-ai citit prin paginile revistei Sunete.

Va veni o zi în care muzica pusă de Hefe în emisiuni se va preda în școli și licee, iar din acel moment lumea va deveni mai bună și mai frumoasă!

P.S. Dacă nu era muzica sigur era ceva legat de fotbal.

Credit foto: Miluță Flueraș.

Alti membri

Theodor Paleologu

METOPE

Marti
14:00 - 15:00

Florin Oșlobanu

ENTER_

Miercuri
21:00 - 22:00

Matei

UMAN REAL

Joi
20:00 - 21:00

Steve Allison

EXPAT LIFE

Joi
19:00 - 20:00

Micleușanu

Probleme La Mansardă

Sambata și Duminica
09:00 - 12:00

Expirat

Playlist Inspirat

Vineri
20:00 - 22:00

Dan Amariei

PITICU DEJUN

Luni
21:00 - 22:00