(P) Globalworth lansează campania I MISS MY OFFICE în Polonia și România

București, 23 noiembrie. Globalworth, liderul pieței de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), lansează campania radio și digitală I miss my office, pornită pe baza reacțiilor și feedback-urilor primite de la chiriași. Au trecut mai mult de 8 luni de când a început pandemia Covid-19 și mulți oameni au făcut trecerea bruscă la munca de acasă. Pentru a reconecta oamenii care lucrau în clădirile de birouri și pentru a readuce la viață atmosfera de care aceștia se bucurau dimineața înainte de serviciu, liderul pieței de birouri din România și Polonia se parteneriază cu Radio Guerrilla din România și Radio Kolor din Polonia pentru a crea, în cadrul matinalului, o oră dedicată dorului de birou.

Cu un portofoliu de peste 700 de companii în ambele țări, Globalworth își propune să își aducă împreună comunitățile într-un mod diferit. În fiecare dimineață, pentru următoarele 4 săptămâni, între orele 9.00 – 10.00, Radio Guerrilla și Radio Kolor vor avea un program dedicat dorului de birou. Pe parcursul celor 60 de minute, gazdele matinalului vor lua pulsul ascultătorilor, discutând despre momentele de care le este cel mai dor atunci când nu sunt împreună cu colegii lor muncă, împărtășind glumele pe care le făceau, amintind de momente amuzante din timpul sesiunilor de brainstorming, de cafeaua băută dimineața la birou și de toate celelalte lucruri mici care ne lipsesc acum.

În fiecare zi a campaniei, Globalworth va ține și un jurnal al celor mai mari 20 de doruri menționate de ascultători. Sub hashtagul #ReconnectedByGlobalworth, acest portofoliu vizual va fi desenat de un ilustrator român și va fi postat pe profilul de Instagram. De asemenea, la finalul fiecărei săptămâni, pe contul Spotify al Globalworth va fi publicat un playlist cu cele mai cerute piese de ascultători în cadrul I miss my office.

“Suntem cea mai mare comunitate de business din Polonia și România și ținem constant legătura cu toți chiriașii noștri. Unii dintre ei s-au obișnuit cu munca de acasă, alții abia așteaptă să se întoarcă la birou, însă cu toții au un lucru în comun: lipsa interacțiunii pe care o aveau cu colegii de la birou și toate micile momente amuzante de zi cu zi. Interacțiunea umană ne ajută să ne dezvoltăm și prin această campanie subliniem că viața la birou nu este doar despre muncă, ci și despre comunitate. Abia după ce am început să lucrăm de acasă, am descoperit cu adevărat importanța acestui sentiment de apartenență la comunitate. Sperăm că I miss my office, un proiect făcut în colaborare cu două radio-uri foarte populare în Polonia și România, Radio Kolor și Radio Guerrilla, ne va ajuta să ne reconectăm în direct, la radio, acum și cât mai curând, sperăm, la birou”, a declarat Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing and Communication la Globalworth.

Deși viața la birou este acum diferită, oamenilor le lipsesc momentele când erau împreună – în special rutina de dimineață, când se puneau la curent cu noutățile și stăteau de vorbă cu colegii înainte de a începe munca.

“Radio Guerrilla, în România, și Radio Kolor, în Polonia, și-au dat mâna On Air pentru un WORK FROM HOME mai suportabil pentru toți cei care I MISS MY OFFICE în perioada asta, printr-o acțiune desfășurată în premieră în cele două țări, mijlocită de prietenii noștri de la GLOBALWORTH. În fiecare dimineață te poți întâlni cu colegii cu care îți beai cafeaua On Air și în fiecare vineri dimineața asculți un concert transmis live simultan de cele două radiouri în ambele țări, două săptămâni din Polonia, două săptămâni din România. Cam tare, nu?”, a adăugat Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla.

***

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile sale se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.globalworth.com.

Globalworth a implementat măsuri de protecție și siguranță în toate clădirile de birouri din portofoliu. Mai multe informații aici.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine