CEO NN Pensii, primul Master Professional Organizer din România și oficiali ai TikTok, Fundației Calea Victoriei și BlackCab vin pe 9 martie la Fuckup Nights Bucharest

Diana Mihăilă crede că ”ce este pentru tine, nu te va ocoli! Poate uneori ți se pare că întârzie să apară, dar cu siguranță nu te va ocoli!”, povestind despre reziliența pe care o dezvolți cu ajutorul eșecurilor în carieră

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii, Andrei Bijutescu, CEE Regional Partner TikTok la Httpool, Sandra Ecobescu, Președinta Fundației Calea Victoriei, Dan Boabeș, Country Manager la Black Cab și Diana Mihăilă, Primul Master Professional Organizer din România, ne povestesc pentru prima dată despre rolul vital jucat de eșecul profesional în construirea unei cariere, la prima ediție FUN Bucharest din 2023

FUN Bucharest te ajută să înțelegi că e normal să ai momente grele, care par că nu se termină niciodată, și pe care societatea și stigma socială te învață că sunt anormale și umilitoare.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe aflate în 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele se concentrează pe abordarea constructivă a eșecurilor profesionale și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

Fuckup Nights are misiunea de a ne învăța cum să gestionăm obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, ne încurajează să privim situațiile dificile ca fiind oportunități de învățare, ne îndeamnă să gândim creativ și să ne orientăm către soluții.

Vibe-ul edițiilor anterioare Fuckup Nights Bucharest este surprins aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Invitații ediției:

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii din 2017 și vicepreședinte al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR). Andreea are o experiență extinsă de peste 20 de ani în sectorul financiar, a obţinut certificarea ca Independent Director de la Henley Business School și face parte din Advisory Board-ul unor reputabile companii locale. În ultimii ani s-a implicat atât în zona de antreprenoriat în calitate de Business Mentor, cât și în zona academică, susținând cursul de Business Strategy ca Profesor Asociat la ASE.

În viziunea Andreei, învățăm mai mult din nereușite decât din succese, pe care le luăm prea ușor de bune. “Regizorul meu preferat, Woody Allen, spune – în răstălmăcirea mea proprie – că dacă nu o dăm de gard din când în când avem dovada certă că nu facem nimic deosebit. În final, este mult mai câștigat cel care a căzut și s-a ridicat, decât cel care n-a încercat niciodată. Căci în următoarea aventură nu începe de la zero, ci pornește de la experiență.”

Andrei Bijutescu, CEE Regional Client Partner TikTok la Httpool. Pe Andrei îl caracterizează cel mai bine descrierea ”The Sales Man”. Vinde de când se știe, vinde mult și bine, și bate recorduri peste recorduri la companiile pe care le reprezintă. Recunoaște că iubește să cunoască oameni noi, și că le poate arăta valoarea produselor și a serviciilor sale pentru ei. Andrei vinde încă din 1994, când a bătut la ușa ziarului Libertatea, iar de atunci a schimbat multe job-uri, însă toate au în comun esența sa – aceea de vânzător.

Sandra Ecobescu, Președinte la Fundatia Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic dedicat culturii şi educației continue, care animă viaţa bucureșteană de peste 15 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenționale. Sandra crede că educaţia, arta, cultura şi dezvoltarea personală sunt lucruri esenţiale în viaţa tuturor celor care doresc să se bucure de fiecare zi, să îşi găsească menirea şi să aducă schimbarea în bine în comunitatea, oraşul sau ţara în care trăiesc.

Sandra crede că nu există experiență personală sau profesională care să nu conțină momente de eșec, căderi, dezamăgiri, disperare sau pauze în evoluție. ”Cel mai mare eșec este să nu învățăm nimic din eșecurile trecute, să considerăm că ceea ce nu merge se datorează unor cauze externe, de necontrolat, când, de fapt, de cele mai multe, ori noi putem schimba regulile jocului în favoarea noastră dacă suntem lucizi, sinceri, motivați și inovatori.”

Dan Boabeș, Country Manager la Black Cab Romania, este un antreprenor în serie, inovator și Angel Investor. Cu peste 20 de ani experiență în Telecom și în medii multiculturale, a construit peste 10 afaceri în șase țări pe trei continente. Cu reședința momentan în București, Dan este în continuare pasionat de dezvoltarea afacerilor folosind noile tehnologii. Este actualul manager al Black Cab România, principala companie de ride-sharing premium din țară.

Dan crede că vorbim adeseori despre proiecte de succes, dar foarte rar despre eșecuri de succes: ”succesul unui eșec este dat de modul în care ai învățat ceva de la acea lecție de business și viață, dar și de modul în care ai ispășit-o printr-o variantă îmbunătățită a ta. Chiar dacă vorbim rar public despre astfel de momente e util și necesar (poate chiar obligatoriu) să vorbim cu noi înșine. Imaginea unui eșec se schimbă mereu în funcție de distanța de la care ne uităm la el, dar și în funcție de filtrele experienței acumulate între timp.”

Diana Mihăilă, Primul Master Professional Organizer din România. Este autor și realizator al rubricii Marea Organizare Matinală din cadrul matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani (Antena 1). Diana a creat o metodă de organizare dedicată părinților cu copii mici și un program de o lună de zile de punere în ordine cu sens a lucrurilor și a spațiilor casei, inclus de Parlamentul European în rândul inițiativelor cu impact pozitiv pe scară largă. Diana a fondat cea mai mare comunitate de profil din România.

Diana ne spune că nu a avut eșecuri. Au fost doar proiecte, situații, contexte care nu au fost pentru ea. Nu le-a înțeles pe toate imediat si nici nu le-a acceptat ușor de fiecare dată. Dar a învățat în timp să facă pace cu unele lucruri și să se concentreze mai mult pe calea ei și pe cum simte ea să fie în lumea asta mare.

Diana crede cu tărie că ”ce este pentru tine, nu te va ocoli! Poate uneori ți se pare că întârzie să apară, dar cu siguranță nu te va ocoli!”

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Bilete în rețeaua eventbook și pe Iabilet.

Ne vedem pe 9 martie, la Refugiu Urban (Palatul Universul, etajul 5).

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine