Creativity4Better 2024: Cea mai mare conferință din Europa dedicată creativității în business revine la București într-un format cu totul neașteptat

Toamna aceasta, Bucureștiul devine gazda celui mai mare eveniment din Europa dedicat creativității aplicate în business, odată cu revenirea Conferinţei Globale IAA „Creativity4Better”. Pe 20 noiembrie, a opta ediție aduce în fața comunității creative locale şi internaţionale speakeri cu povești remarcabile, dar și o serie de noutăți ce vor propulsa experiența participanților la intersecția dintre inovație, artă și tehnologie, stabilind tonul imersiunii în universul strălucirii creative.

Ce aduce nou ediția din acest an

Într-un format unic care îmbină divertismentul cu învățarea, conferința din acest an promite totul. Sesiuni captivante pe tema „Reaching for Creative Leadership” vor explora modalități prin care spiritul creativ poate fi pus în slujba inovației în business și leadership. Prezentările onorate de speakeri, a căror expertiză acoperă diverse fațete ale creativității, vor alterna cu momente artistice live și alte surprize puse la cale de organizatori. Conferința va include o serie de spații interactive și imersive în care participanții vor putea interacționa cu tehnologii emergente și concepte inovatoare, facilitând un schimb vibrant de idei și perspective.

Cine va urca pe scena Creativity4Better 2024

Fernando Machado, former CMO Unilever, BKMost Innovative CMO in the World by Business Insider, Rockstar Chief Marketing Officer by AdAge sau Grand Brand Genius by AdWeek sunt doar câteva dintre distincțiile primite de Fernando, o adevărată legendă a marketingului global. Printre multe altele, Fernando a condus inițiative revoluționare ca ‘Real Beauty Sketches’ ale brandului Dove, dar și inițiative de marketing pentru titluri iconice din industria de gaming, inclusiv Call of Duty, World of Warcraft sau Candy Crush.

Kerry McKibbin, President & Partner, Mischief – Numită Agency Leader of the Year by Campaign, Kerry este motorul din spatele ascensiunii explozive a Mischief, de la un start-up în 2020 la una dintre cele mai cele mai HOT agenții independente din lume la ora actuală.

Bianca Guimaraes, ECD & Partner, Mischief – Bianca a construit departamentul de creație pentru care a visat să lucreze și este o mare susținătoare a femeilor și a diverselor talente din publicitate. Pe lângă contribuția substanțială la ascensiunea Mischief, munca ei a câștigat peste 100 de premii la nivel internațional, inclusiv un Emmy.

Lucy Jameson, Co-Founder, Uncommon Creative Studio – Lucy este renumită pentru transformarea brandurilor printr-o abordare inovatoare și prin creativitatea sa fără limite. Sub conducerea ei, Uncommon a devenit un far al originalității și al poveștilor de impact, redefinind peisajul publicității moderne.

Jose Miguel Sokoloff, Facilitator of peace against guerrilla in Colombia, Global President of Creative Council, MullenLowe – Jose Miguel nu este doar un titan al comunicării în rețeaua globală MullenLowe și unul dintre cei mai premiați creativi din lume, ci și thought leader de talie mondială și o personalitate culturală. Originar din Columbia, prin contribuția și proiectele sale de peste o decadă, pentru demobilizarea Gherilelor FARC din jungla columbiană, a jucat un rol crucial pentru stabilirea păcii în țară.

Stefan Sagmeister, World Reputed Designer, Ted Talk Superstar – Cu clienți ca The Rolling Stones, HBO și Muzeul Guggenheim, Stefan a câștigat de două ori premiul Grammy și practic cam toate premiile internaționale importante în domeniul designului. Un veritabil TED Talk Superstar, cu nu mai puțin de 5 apariții pe scena oficială TED, abordând subiecte vaste cum ar fi fericirea sau frumusețea.

Ana Lucaciu, Head Rehearsal Director, Opera Ballet Flanders – Artistă și coregrafă de renume mondial, Ana a colaborat cu cele mai importante nume ale baletului contemporan, cum ar fi Ohad Naharin și Crystal Pite, evoluând pe cele mai prestigioase scene din lume. În ipostaza de coregrafă a lucrat pentru Norwegian National Ballet, New Dialect și SUNY Purchase Dance Company. În prezent, predă ateliere de balet, dans contemporan și improvizație la Opera Ballet Flanders.

Marius Moga, Genius Music Producer, IREAL.RO – Marius Moga este una dintre cele mai proeminente figuri din industria muzicală din România, dar și unul dintre pionierii muzicii pop românești, făcându-și un nume în topuri încă de la începutul anilor 2000. Cu 12 discuri de aur și platină și 5 premii MTV, colaborarea lui Marius Moga cu Maroon 5 i-a adus o nominalizare la Grammy în 2013. Fondator al DeMoga Music, el și-a lăsat amprenta în lumea antreprenorială și prin două inovații tehnologice: IREAL.ro și Revocalize.ai.

Conferința Globală IAA „Creativity4Better” va avea loc la Face Convention Center, iar biletele pot fi achiziționate online accesând www.creativity4better.com. Cei care doresc să-și rezerve locul cât mai curând pot beneficia de o ofertă specială în perioada 22 mai – 24 iunie.

Ca în fiecare an, conferința va fi precedată, pe 19 noiembrie 2024, de o zi plină de workshop-uri dinamice.

Despre IAA România

IAA Romania este cea mai vastă şi mai reprezentativă asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 110 companii active în industrie: clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi media şi instituţii mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing şi comunicare.

IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York şi filiale în peste 56 de ţări. Pentru activitatea sa la standarde de excelenţă, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award – pentru cea mai activă şi creativă filială din lume.

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine