F_UP Nights Bucharest, volumul XVII

Lucia Antal spune că „eșecul este inevitabil, dar modul în care îl gestionezi poate face o mare diferență”, povestind despre oportunitatea de creștere pe care o oferă eșecul profesional

Raluca Hagiu, Director de Comunicare și PR la Ivatherm, Lucia Antal, Head Of Research And Development la PRO TV, Camelia Cavadia, scriitor și Managing Partner la Fabrica de PR și Andreea Irimia, creator de conținut la Think Healthy, ne dezvăluie pentru prima oară rolul eșecului personal în dezvoltarea unei cariere de succes, la a doua ediție Fuckup Nights Bucharest din 2023

FUN Bucharest, eveniment organizat de DiFine PR în colaborare cu Stup, deschide spațiul pentru conversații care sunt adesea neglijate în societatea noastră – vorbim despre eșecul profesional, perioadele dificile și momentele de cumpănă pe drumul către succes. Înțelegem că orice eșec este o oportunitate prin care ne putem dezvolta și din care avem multe de învățat.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe aflate în 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele se concentrează pe abordarea constructivă a eșecurilor profesionale și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

Fuckup Nights are scopul de a ne învăța cum să gestionăm greutățile care apar în viața profesională, să schimbăm perspectiva și să îmbrățișăm eșecul ca pe o ocazie de învățare, încurajându-ne să ne orientăm și să ne deschidem către soluții creative.

Vibe-ul edițiilor anterioare Fuckup Nights Bucharest este surprins aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X, vol XVI.

Invitații ediției:

Raluca Hagiu este Director de Comunicare și PR la Ivatherm. Are o experiență de 23 de ani în jurnalism și comunicare, din care 18 ani ca redactor-șef. A lansat pe piață de la zero publicația Bolero și a condus cu succes revista Unica. În prezent Raluca este Director de Comunicare și PR Ivatherm, prima companie de dermatocosmetice din România. Când își dă jos pălăria de om de comunicare, Raluca este studenta de la Facultatea de Psihologie, profesoara de Yoga sau improvizatoarea care joacă pe scenele de Stand Up Comedy.

Eșecul este pentru Raluca precum febra musculară. Provoacă neplăcere, durere și inflamație în corp. Sigur, oricine ar evita cu grație febra musculară, dacă n-ar fi imposibil. Dar avantajul este că nesuferitele de fisuri microscopice din fibrele musculare îți adaptează corpul la efort, te fac mai puternic și îți dezvoltă rezistența. Așa cum febra musculară îți întărește corpul, eșecul este cel mai bun antrenor al mușchiului evoluției. Important este să privești lecțiile antrenorului ca pe un DAR, care te ajută să crești masa musculară a viitoarelor reușite.

Lucia Antal este Head Of Research And Development la PRO TV. Lucia este o prezență impresionantă în lumea media, cu o carieră de peste 27 de ani în acest domeniu. Ca Head Of Research And Development, Lucia coordonează proiectele de cercetare calitativă și cantitativă fiind responsabilă de strategia și dezvoltarea canalelor din trustul PRO TV. Este implicată activ în dezvoltarea pieței media românești, ca Președinte ARMA și membru al consiliului I-JIC. Pe lângă toate realizările sale profesionale, Lucia Antal își găsește echilibrul și bucuria în viața personală, fiind mamă și pasionată de schi.

Lucia susține că „eșecul este inevitabil, dar modul în care îl gestionezi poate face o mare diferență”. Dacă ne concentrăm doar pe partea negativă și ne lăsăm cuprinși de dezamăgire și demoralizare, vom pierde oportunitatea de a învăța și de a ne îmbunătăți. Însă, dacă ne concentrăm asupra aspectelor pozitive și ne îndreptăm energia către identificarea soluțiilor și îmbunătățirea situației, putem transforma eșecul într-o oportunitate de creștere și progres. 

Camelia Cavadia este scriitor și Managing Partner la Fabrica de PR. Are un background de 22 de ani în televiziune (la cele mai importante posturi TV din România, Pro TV și Antena1), iar din 2017 este co-fondator al Agenției de Comunicare Fabrica de PR. A debutat în literatură în anul 2015, la editura Trei cu romanul „Vina”. Anul acesta, editura Trei a prilejuit apariția cărții „Sufletul lumii”, o culegere de 12 povestiri adevărate dintr-o lume fantastică.

Camelia crede că eșecul înseamnă altceva pentru fiecare om și că nu există oameni cu vieți perfecte, dar totul ține de felul în care lăsăm obstacolele să ne afecteze.

„Ceea ce pentru mine poate fi un eșec major, pentru altul poate fi doar o neîmplinire măruntă. Însă, oricât de mari sau de mici ar fi, după părerea mea, important e să învățăm din eșecuri și să nu repetăm greșelile la infinit. Căci, la urma-urmei, eșecurile sunt cele care ne formează, dar nu sunt și cele care ne definesc. Dar mai rău ca eșecul în sine mi se pare frica de eșec, care poate fi paralizantă. Iar atunci când nici măcar nu încerci, n-ai cum să te aștepți să reușești”, spune Camelia. 

Andreea Irimia este creator de conținut pe platforma Think Healthy, unde promovează și susține prin exemplul propriu un stil de viață sănătos și activ prin mișcare, nutriție, mindset, ieșire în natură și din zona de confort. A aflat despre ea că poate schimba energia oamenilor oferind energia sa, așa că și-a propus să dea mai departe acel “mai bine” prin toate proiectele sale.

„Am descoperit destul de devreme în viaţă că eșecurile sau lucrurile care nu se întâmplă așa cum ne dorim noi sau sunt grele sunt, de fapt, puncte de cotitură spre ceea ce trebuie să facem și din care învățăm despre noi. Si cred că nu am putea să reușim nimic din ce ne propunem fără punctele astea de cotitură. Sunt elementare!”, afirmă Andreea.

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.

Înscrierea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, doar pe platforma Stup.

Ne vedem pe 25 mai, ora 18:30, la Stup (Calea Șerban Vodă 206)!

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine