Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate in 2023

Cel mai important eveniment B2B din România, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, va avea loc anul acesta în perioada 20 -24 noiembrie, la Biavati Events din București.

Festivalul de business al României, Zilele Biz, va oferi timp de cinci zile sesiuni concentrate de know-how și informații aplicate pentru antreprenori, profesioniști care doresc să continue să inoveze, manageri, specialiști din media & marketing și pentru echipele de sustenabilitate și CSR. În cele 5 zile ale festivalului vor urca pe scenă peste 75 de speakeri de top.

Mesajul Zilele Biz 2023 pune accent pe ideea care face diferența în business, dar și viața de zi de zi: „Fără valori, inteligența e doar articială. Mai ales în business”.

Zilele Biz – 5 zile și sute de oportunități

Zilele Biz oferă sute de oportunități de networking valoros și întâlniri cu oameni care pot inspira, ajuta și motiva doer-ii de la brandurile care aspiră la succes.

Programul pentru fiecare din cele cinci zile precum și informații complete pentru înscrierea la Zilele Biz sunt disponibile la adresa zilelebiz.ro.

Ziua Antreprenorilor la Zilele Biz, Luni, 20 noiembrie

Prima zi a Zilelor Biz, este dedicată antreprenorilor. Începând cu ora 10.00, pe scena Zilele Biz vor urca antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

În premieră într-un singur eveniment B2B, Imperiul Leilor se va muta de la TV pe scena Zilele Biz. Cei mai de succes lideri de business din România, Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Cristina Bâtlan vin cu scopul de a inspira și susține idei și businessuri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

Printre speakerii zilei se mai numără Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, Corneliu Bodea, CEO, Adrem, Ömer Tetik, CEO, Banca Transilvania și Iulian Stanciu, Președinte Executiv, eMAG, Camelia Șucu, Co-Founder, ClassIN & Natuzzi Romania.

Ziua Inovației la Zilele Biz, Marți, 21 noiembrie

In cea de-a doua zi a festivalului, discuțiile vor fi în jurul inovației multi-fațetată, întrucât multe companii investesc în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța afacerii, pentru a oferi un element de noutate consumatorilor și partenerilor sau pentru a face viața angajaților mai bună.

Lecțiile învățate vor oferi un avantaj unic companiilor care știu să monetizeze tendințele, să permită creșterea și să reinvestească în afacerea lor.

Ziua Inovației ii aduce pe scenă pe Emmet King, D3 Cyber & Transylvania Angels Network, Telios Care; Gabriela Stănică, Carrefour România, Călin Clej, HONOR; Valentin Popoviciu, Digi | RCS&RDS, Alexandru Radu, ARGGO; Emma Zeicescu, Philip Morris România; Alin Dobra, Bunnyshell, Liviu Drăgan, Druid, Elisabeta Moraru, Google Romania-Ungaria-Moldova-Ungaria, Marius Istrate, Președinte, TechAngels, Cătălin Butnariu, RGDA; Mih Lovin, Founder, SQUAD Influencers.

Ziua Managementului la Zilele Biz, Miercuri, 22 noiembrie

A treia zi a maratonului de business va explora tendințe în leadership și noi metodologii în cadrul unor discuții antrenante cu scopul de a găsi soluții creative la provocările momentului.

Antreprenori, top manageri, regizori sau sportivi de performanta vor împărtăsi la Zilele Biz cum putem să creăm obiceiuri care să ne ducă mai aproape de obiectivele pe termen lung și cum ne poate ajuta un mindset „programat” pentru succes să ne atingem visurile pe plan profesional și personal.

Ziua de Management ii aduce pe scenă pe Tudor Manea, eMAG, Daniel Mischie, City Grill; Alexandra Peligrad, Smartree; Laura Țeposu, Libris, Radu Savopol, 5 to go; Mihaela Stroe, antreprenor, sociolog și profiler, Claudia Militello, Sciccheria; Tudor Furir, Pernod Ricard; Călin Matei, Groupama și Magor Csibi, Trainer.

Ziua profesionistilor din Media & Marketing la Zilele Biz, Joi, 23 noiembrie

Cum va evolua lumea marcomm în 2024? Ce planuri au brandurile pentru finalul de an sau pentru noul an? La celebra zi dedicata Media & Marketing cele mai nume cunoscute ale industriei de publicitate vor prezenta detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, cu suișuri și coborâșuri, schimbări de strategie, provocări și lecții învățate, precum și detalii despre cum va arată o campanie reușită în 2024.

Speakerii care deschid ziua sunt Cabral Ibacka, Andreea Raicu, Adrian Despot și Bogdan Țurcanu, Head of Marketing, PRO TV.

Celelate sesiuni îi au ca vorbitori pe Tiberiu Mercurian, Alpha Bank Romania & Cultural Entrepreneur, Călin Clej, HONOR România și Bulgaria, Andrei Dunuță, “Arta de a NU vinde” & SPEAKINGS; Mihai Dobrovolschi, Guerilla; Valentin Suciu, Jam Session, Claudiu Dobriță, The New, Dan Șendroiu, Friends TBWA; Claudia Chirilescu, Spoon; Mihai Gongu, Cheil Worldwide & Member of the Cheil Global Creative Council, Miruna Dumitrescu, Publicis, Cosmin Baba, Oxygen, Mihai Fetcu, Cohn & Jansen și Roxana Niță, Executive Creative Director, DDB România.

Ziua de Sustenabilitate & CSR la Zilele Biz, Vineri, 24 noiembrie

Economiile vulnerabile sau cele care se află într-o perioadă de redresare adaugă din ce în ce mai multe provocări care au diverse fațete la lista deja lungă de crize cu care ne confruntăm. În acest moment, un lucru este evident, companiile și brandurile pot fi o forță motrică, iar inovația sustenabilă și orientarea către a avea un impact benefic asupra comunităților îi deosebește pe liderii de business responsabili de alții.

În cadrul zilei dedicate Sustenabității, participanții la Zilele Biz vor asculta prezentări ale unor speakeri care reprezintă companii-model de bune practice și oferă inspirație pentru profesioniștii dintr-o sferă largă de domenii, precum Alexandra Diniță, Global ESG Monitor; Simona Panait, Samsung Electronics Romania and Bulgaria; Anca Ungureanu, UniCredit Bank România; Ramona Dumitru, Veolia Romania; Ovidiu Ana, Fundația Orange; Teodora Mărăcineanu, Electrolux.

Informații complete pentru înscrierea la Zilele Biz sunt disponibile aici.

Despre Biz si Biz Agency

Revista Biz are una dintre cele mai puternice comunități de business din țară. A organizat evenimente de afaceri și proiecte speciale în cele mai mari orașe din țară și în 11 capitale din lume, pe 3 continente.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine