Joi, 23 mai, are loc a XXI-a ediție FUN Bucharest

Tudor Cosăceanu, vicepreşedinte UiPath România și Moldova, speaker la Fuckup Nights Bucharest: „Nu trebuie să îți fie frică să îți exprimi ideile, chiar dacă poți fi concediat pentru asta”

Oana Pascu – fondator Complice.ro, Tudor Cosăceanu – vicepreşedinte Regional UiPath România și Moldova, Dragos Ekart – fondator CyberAxo Agency și Călin Cindea – cofondator Maidan vorbesc la Fuckup Nights Bucharest, pe 23 mai, despre ce au învățat din eșecurile profesionale

Oana Pascu – fondator Complice.ro, Tudor Cosaceanu, vicepreşedinte Regional UiPath România și Moldova, Dragos Ekart – fondator CyberAxo Agency și Călin Cindea – cofondator Maidan povestesc despre cum au transformat provocările și impasurile în lecții care au contribuit la succesul lor în cadrul celei de a XXI-a ediție Fuckup Nights Bucharest (FUN).

Evenimentul va avea loc la Stup joi, 23 mai, începând cu ora 18:30. Participarea este gratuită și se poate face prin înscriere pe platforma Stup, în limita locurilor disponibile. Evenimentul este sold-out în câteva ore de la publicare, încă de la prima ediție.

Oana Pascu, Tudor Cosăceanu, Dragoș Ekart și Călin Cindea vor aduce în lumina reflectoarelor lecțiile valoroase extrase din propriile eșecuri. Ei vor dezvălui cum au transformat momentele dificile în puncte de plecare spre succes, prezentând strategiile și gândirea care le-au permis să transforme obstacolele în oportunități de creștere. Fiecare prezentare va fi urmată de o sesiune interactivă de întrebări, oferind participanților șansa de a discuta cu vorbitorii.

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

„În călătoria spre orice realizare notabilă, vom face nenumărate greșeli și vom întâlni obstacole. Eșecurile sunt inevitabile și esențiale în procesul de a atinge ceea ce noi percepem drept succes. La Fuckup Nights Bucharest, recunoaștem și celebrăm aceste eșecuri, înțelegând că fiecare pas greșit și fiecare drum închis ne aduc mai aproape de realizările dorite,” spune Diana Iosu, fondatoarea DiFine PR, organizatorul evenimentului.

Oana Pascu este fondatoarea Complice.ro, un furnizor și curator de experiențe memorabile pentru companii și persoane fizice. Complice.ro oferă soluții experiențiale integrate în strategiile de recunoaștere, premiere sau motivare, de la premii și cadouri corporate până la evenimente experiențiale. Cu o experiență de peste 15 de ani în mediul corporate și management de echipe, în ultimii șapte ani, Oana s-a dedicat antreprenoriatului, oferind clienților experiențe care susțin creșterea profesională și dezvoltarea personală.

Oana privește eșecul din două perspective distincte: „Prima este cea a eșecurilor cu efecte imediate: acestea oferă o oportunitate extraordinara de învățare, iar a doua este cea a eșecurilor periculoase: pe care le realizezi târziu, iar efectele sunt adesea grave și greu de reparat.”

Tudor Cosăceanu este Vicepreședinte pentru România și Moldova la UiPath (NYSE: PATH), o companie lider în domeniul automatizării software și AI. Cu peste 15 ani de experiență în diverse roluri în industria software-ului enterprise, Tudor și-a început cariera la Oracle, ocupând ulterior poziții de conducere la companii precum SoftwareOne și Noventiq. Din 2023, el contribuie la expansiunea și succesul UiPath în regiune, sprijinind efortul companiilor și organizațiilor din sectorul public din România de a adopta automatizarea bazată pe AI și de a beneficia de o eficiență, productivitate și satisfacție profesională sporite. El colaborează îndeaproape cu partenerii locali de implementare ai UiPath pentru a consolida și mai mult ecosistemul de automatizare din România. Experiența sa vastă se concentrează pe strategii de investiții și leadership strategic în IT, reflectând o carieră dedicată inovației și dezvoltării tehnologice.

Pentru Tudor, eșecul este o parte integrantă a procesului de dezvoltare profesională. El afirmă că: „Nu trebuie să îți fie frică să îți exprimi ideile, dacă tu consideri că sunt corecte, chiar dacă poți fi concediat pentru asta.”

Dragoș Ekart este fondatorul CyberAxo Agency, o companie care oferă soluții inovatoare în domeniul marketingului online și tehnologiei. Și-a început parcursul antreprenorial la vârsta de 20 de ani, inspirat de dorința de a continua tradiția familială în antreprenoriat și de a-și depăși propriile limite. Dragoș a explorat diverse domenii de activitate, de la software și e-commerce, până la marketing online. Ceea ce a început ca un proiect modest într-o garsonieră s-a transformat rapid într-un birou modern în zona de nord a Bucureștiului. Acum, Dragoș conduce o echipă de zece profesioniști dedicați clienților naționali și internaționali din multiple sectoare, oferind soluții personalizate și inovatoare.

Pentru Dragoș, eșecul este o parte esențială a procesului de învățare și dezvoltare. El consideră că „există două moduri principale prin care omul învață: imitând pe alții și prin propriile eșecuri. Eșecul este un element esențial în procesul de învățare, deoarece ne oferă lecții valoroase care nu pot fi obținute altfel. Informația pe care o câștigăm este mai valoroasă decât aurul, iar pentru a o acumula avem nevoie de câțiva pași: imitație, eșec și învățare. Cu cât acumulăm mai multe informații, cu atât suntem mai bine pregătiți să facem față provocărilor tot mai mari.”

Călin Cindea, cofondatorul Maidan, și-a început traseul antreprenorial inspirat de o călătorie revelatoare în Nepal. Această experiență i-a oferit curajul de a ieși din zona de confort și de a explora noi orizonturi, conducându-l pe calea independenței profesionale de-a lungul ultimilor opt ani. Călin consideră că ieșirea din zona de confort și descoperirea de noi perspective sunt esențiale pentru creșterea și evoluția continuă, aspecte care i-au modelat cariera antreprenorială.

Pentru Călin, fiecare succes este rezultatul unui lung șir de eșecuri. El crede cu tărie că abilitatea de a depăși eșecurile reprezintă trăsătura definitorie a antreprenorilor de succes. Această perspectivă îl motivează să privească fiecare provocare ca pe o oportunitate de învățare și creștere, considerând acest aspect esențial în parcursul său profesional.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 orașe din 62 de țări din întreaga lume, și care schimbă paradigma cu privire la eșecul profesional. Se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

Câteva dintre edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Eveniment realizat în colaborare cu Stup, singurul loc din București în care antreprenorii găsesc, sub același acoperiș, de la evenimente dedicate celor care au sau își doresc o afacere pana la servicii de business și creditare.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine