2 – 8 martie

 

 

 

 

LIVE

3 martie| TBA – final live show  |  Lansare EP “Cold Last Hope”

După cinci ani de activitate, trei turnee și două EP-uri, trupa TBA de emo/skate-punk din București lansează ultimul EP, Cold Last Hope, care va fi disponibil online începând cu data de 29 februarie. Show-ul TBA de marți din Control va include întreaga discografie a trupei în ordine cronologică, câteva surprize și invitați speciali, marcând retragerea trupei de pe scena muzicală. Nu ratați ultima șansă de a vedea TBA în concert! Accesul în sală se va face începând cu ora 21.00.

5 martie | Luna Amară – din cercuri ( special show) | BT Live Limited Edition

Pe 5 martie trupa clujeană Luna Amară revine la rădăcinile sale muzicale printr-un concert cu un setlist format exclusiv din preluări și reorchestrări ale pieselor unor artiști care i-au influențat și le-au șlefuit stilul, evenimentul încadrându-se în seria BT Live Limited Edition.

Mihnea Blidariu (voce/ chitară/ trompetă – Luna Amară) mărturisește despre conceptul acestui show:

“Din Cercuri este titlul unui interludiu muzical instrumental, parte a albumului Loc Lipsă, al doilea din discografia formației. 2020 este anul în care Luna Amară aniversează 20 de ani de existență și toate aparițiile formației din acest an vor fi legate, într-un fel sau altul, de această aniversare. De ce “Din Cercuri”? Pentru că fiecare dintre noi cinci a venit în acest grup cu propriile influențe muzicale, în acest grup a descoperit altele și împreună, ca și grup, am primit iarăși alte influențe. Astfel, muzica noastră este, metaforic vorbind, ca apa unui lac în care arunci pietricele; acestea creează cercuri și unde care se intersectează…muzica noastră este suma influențelor și a modului în care ele s-au îmbinat pentru a aduce la suprafață un element nou, original, lunatic și amar. Luna Amară a fost și este o călătorie. Concertul “Din Cercuri” înseamnă să descoperiți o bună parte din materialele cu care ne-am construit corabia, atunci când am plecat în această călătorie…de la sonoritățile adolescenței până la trupe cu care am avut privilegiul să împărțim aceeași scenă. Din cercuri, din noi, din ei – pentru voi…”

Trupa invită publicul să se lanseze în această explorare sonoră unică din Club Control, dezvăluind pe pagina de facebook a evenimentului doar câteva dintre numele artiștilor reprezentativi ai scenei alternative internaționale care i-au inspirat. Cei 5 membrii ne-au mărturisit că vom putea asculta creațiile unor trupe precum Deftones, Rage Against The Machine, Nine Inch Nails sau Depeche Mode, interpretate de Luna Amară într-o manieră originală și anunță că ne vor surprinde cu câteva nume la care fanii Luna Amară este posibil să nu se așteapte. Biletele sunt disponibile în avans pe Eventbook.ro.

Banca Transilvania şi Control Club și-au unit forțele în toamna anului 2016 pentru a da naștere conceptului BT Live, un proiect menit să susțină activitatea muzicienilor români și să aducă mai aproape de sufletul publicul autohton o serie de reprezentanții artistice memorabile.

PARTY

6 martie | Groove Control #3 w. Matador/ Baba Stiltz/ Eirwud Mudwasser/ Bogman/ Personne

Control continuă noua serie de evenimente, Groove Control powered by George de la @BCR, în care muzica unora dintre cei mai importanți DJ și producători de muzica electronica internaționali va fi completata și pusă în valoare, într-un mod creativ, de instalații video și show-uri de lumini dezvoltate de cei mai inovativi  artisti vizuali locali.

Cel de-al treilea eveniment din serie are loc pe 6 martie alături de Matador și Baba Stiltz. Suportul local va fi asigurat de Eirwud Mudwasser în sala Berlin și Bogman & Personne în front Control. Visuals by: time studio.

*

Matador este un DJ și producător irlandez care încă de la începuturile sale ca inginer de sunet a trasat un traseu foarte bine definit, având colaborări cu Cocoon și Perc Trax pentru ca mai apoi să ajungă la faimoasa casă de discuri a lui Richie Hawtin, Minus.

Baba Stiltz

Estetica lui Baba Stiltz este greu de definit, acesta lucrând cu multă tandrețe și sinceritate în toate producțiile sale. Artistul din Stockholm și-a permis întotdeauna să aibă o libertate creativă care iese din convențiile scenei actuale.

Biletele se vor putea achiziționa în seara evenimentului, la intrarea în Club Control, în limita spațiului disponibil și în condițiile de acces specifice locației.

*
George, primul banking inteligent din România, susține seriile Groove Control, într-un nou tip de expunere, la intersecția dintre muzică și tehnologie. Lansat în mijlocul comunității creative, George promovează colaborările inovatoare prin intermediul cărora publicul se poate exprima prin design, muzică și artă contemporană în spații neconvenționale.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine