Dacă pleci, ia-mă și pe mine

… ar țipa toate lucrurile pe care trebuie să le sortezi și să le împachetezi, cu grijă, atunci când te muți. Când te muți într-o casă nouă, un sediu de birouri nou, când pleci de acasă de la mama sau când o iei pe mama înapoi acasă la tine.

Anterior începerii unei vieți în locul proaspăt devenit al tău, există în viața ta, a noastră, a tuturor, acel proces complicat și de cele mai multe ori ridicător de păr în cap numit împachetarea și transportarea tuturor bunurilor care au norocul de a fi alese să te acompanieze mai departe. Cutii de carton, pungi de supermarket, bagaje, trollere, pungi de plastic, pungi de hartie, pungi, pungi, pungi peste tot și brusc, te simți copleșit. Parcă, parcă, ai lăsa baltă tot și te-ai muta doar pe tine, cu o saltea și laptopul, luând calea japoneză a trăitului minimalist.

Dar parcă viața ta nu este viața ta fără toate cele care o fac asta, nu-i așa? Nu poți să întorci spatele hainelor, biroului, patului, pernelor, tablourilor, fotoliului ăluia în care te fură mereu somnul când încerci să parcurgi câteva pagini din cartea începută acum două luni… Și dacă e să fim sinceri și realiști, nu suntem materialiști, dar parcă legătura emoțională cu lucrurile NOASTRE, cumpărate cu drag, care fac parte din viața noastră, este una puternică, care transcede tendințele recente de a trăi cu o periuță de dinți și un încărcător de telefon în propria mașină.

Radio Guerrilla a avut multe case. Când s-a înființat, era într-un loc. Când s-a închis, era în alt loc. Când s-a redeschis, s-a redeschis în casă nouă. Și până să vină peste noi anul 2017, casa noastră s-a schimbat din nou și astfel a luat naștere oficial Mansarda Radio Guerrilla.

Nu știm dacă mutatul într-o reședință personală este mai dificil decât mutatul locului de muncă în alt sediu. Posibil să fie amandouă procese la fel de grele, dar atunci când te muți într-un cămin nou, te muți pe tine și familia ta. Când îți schimbi sediul de firmă, îți muți o familie mult mai numeroasă, și anume toți oamenii care fac posibilă existența acelui brand și business. Familia Radio Guerrilla, în cazul nostru. Oamenii Radio Guerrilla, cu birourile lor, cu calculatoarele lor. Cărora li se adaugă echipamente tehnice, televizoare, cabluri, tablouri, sigle luminoase, microfoane, tobe, espresoare, dulapuri, ceasuri, întregi studio-uri de producție. Canapele, scaune, tot tacâmul. Chiar și tacâmuri, da. Căci oameni suntem și noi, și foame ne este din când în când.

Pentru a ne face tranziția cât mai ușoară și lină, am apelat la o firmă specializată în mutări. Pungile de plastic și bagajele au fost înlocuite de cutii supradimensionate, de diferite dimensiuni, de folii de protecție (în locul paginilor de ziar în care ne împachetam vesela de porțelan pe vremea bunicilor), de spumă, organizatoare compartimentate ș.a.m.d. MovingBox au fost cei care s-au ocupat, după cum le place să glumească (deși, altfel, totul e luat foarte în serios), de prevenția medicală, atât fizică, cât și psihică, de binele nostru per total. Pentru că apelând la ei, în defavoarea lui nea vecinu’ de la 2 care are un verișor care are un prieten cu o dubiță, am eliminat riscurile unor accidente, al unei manevrări necorespunzătoare a bunurilor Radio Guerrilla și în plus, nici Bogdan Șerban n-a făcut febră musculară.

Relocarea unui sediu de firmă se poate face bine, sau se poate face excepțional. Poate fi o mutare OK pe tabla de șah, sau poate fi mutarea care dă mat. MovingBox se asigură constant că mutarea ta (în joc, dar și la propriu) este cea corectă, prin continua dezvoltare a serviciilor lor, prin seriozitatea de care dau dovadă, prin punctualitate, proactivitate și factorul uman. Prin faptul că înțeleg că nu te ajută să muți niște simple obiecte, ci tot ceea ce te reprezintă. Să muți acele lucruri de care ai cea mai mare nevoie. Cu peste 7 ani de experiență în domeniu, se poate pune egal între ei și profesionalism, siguranță, personalizarea serviciilor, implicare, înțelegere, organizare logistică impecabilă.

Ne place Mansarda rău, rău de tot. Ca și radio-ul. Dar dacă ar trebui să plecăm la un moment dat, știm că renunțarea la ea și mutarea într-o casă nouă va fi un proces ușor, atâta vreme cât va fi în mâinile MovingBox.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine