F-Nights Bucharest, volumul XIII

Paula Rusu, jurnalista independentă care a reușit să transforme pierderea unui plămân într-o schimbare pozitivă în cariera sa, vede eșecul profesional “ca pe o șansă, dacă prinzi lecția pe care o ai de învățat. Altfel, eșecul se va repeta, până vei ajunge să înveți.

Titi Aur, pilot de raliuri, Armand Domuță, CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu, reporter, jurnalist independent, Paula Rusu, jurnalist și blogger, vin pe scena Fuckup Nights Bucharest pentru a vorbi despre eșec, cum l-au depășit și ce au învățat din el

Pentru fiecare moment în care ai simțit că tu ești singurul care eșuează, că nu știi cum să treci peste un moment dificil și nu îți vine în minte nicio soluție, FUN Bucharest te întâmpină cu poveștile despre eșec a patru speakeri curajoși, din domenii diferite de activitate. Într-o cultură care promovează productivitatea până la extenuare, FUN Bucharest te ajută să înțelegi că e normal să ai momente de cumpănă și că le poți transforma în lecții valoroase.

Fuckup Nights Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume. Evenimentele se concentrează pe abordarea constructivă a eșecurilor profesionale și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile, ne îndeamnă să gândim creativ și să ne orientăm către soluții.

Vibe-ul edițiilor anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Invitații ediției:

Paula Rusu este jurnalist și blogger la paularusu.ro, trainer de comunicare, activist pentru sănătate și antreprenor. După o experiență personală care a lăsat-o fără un plămân, Paula s-a reașezat profesional în zona comunicării de sănătate, despre care scrie adesea pe blog-ul ei personal. Faptul că are un singur plămân nu este văzut de Paula ca fiind un handicap, ci ca oportunitate ce i-a permis să facă o schimbare de viață și profesională majoră. Contextul aparent defavorabil a fost motorul unei transformări pozitive, drept pentru care privește eșecul profesional ca pe o șansă, dacă prinzi lecția pe care o ai de învățat. Altfel, eșecul se va repeta, până vei ajunge să înveți.

Titi Aur, pilot de raliuri și fondator al Academiei „Titi Aur”. Titi Aur este cu siguranță cel mai cunoscut pilot român de raliuri, cu 8 titluri de Campion Național Absolut obținute într-o activitate sportivă de 27 de ani. Din adolescență, Titi își amintește de marca Dacia și că era înnebunit după mașini. La prima cursă a participat cu mașina aproape furată, fără ca ai lui să știe. Deși Titi este acum în România, el a fugit din țară, la pas, în 1987. A ajuns la Paris și s-a stabilit acolo, dar nu înainte de a se întoarce în țară pentru a-și aduce iubita, cu riscul de a fi arestat sau împușcat. Plecat doar cu imaginea hărții în minte, a știut să ajungă în Trieste, în Italia, printr-o pădure. Orientarea a fost atuul lui și la curse: odată memorată configurația traseului, Titi știe ce are de făcut. Orice eșec sau raliu pierdut l-au readus la linia de start pentru a porni din nou în cursă. Aceeași filosofie o aplică și în obiectivele personale și profesionale. Cursa a devenit o metaforă pentru provocările întâlnite în viață, văzută ca drumul lung din față. Titi crede că o neîmplinire nu înseamnă a renunța sau a te opri din ce ai de făcut, iar parcursul său profesional ilustrează perfect această perspectivă.

Armand Domuță, CEO al Restart Energy One, vine la pachet cu o lungă experiență în business și management, pe care se pare că a știut exact cum să o aplice în proiectul său de suflet, ”Restart Energy”. Să creeze un sistem de energie eco transparent pentru clienții săi a fost una din marile dorințe ale lui Armand și exact cu asta s-a ocupat în ultimii 10 ani: a dezvoltat proiecte de energie regenerabilă (PV, hydro și biomasă) și a găsit parteneri prin toate colțurile lumii. Armand a studiat Marketing Management, Contabilitate și Finanțe. Vom păși împreună pe drumul succesului pe care Armand și l-a creat și vom afla direct de la el cu ce impasuri s-a confruntat și cum le-a depășit cu brio.

Diana Oncioiu, reporter la platforma media independentă Dela0.ro, a lucrat timp de cinci ani în televiziune, la posturile Realitatea TV și Digi24, după care a părăsit presa mainstream pentru presa independentă. În prezent Diana este reporter la platforma media independentă Dela0.ro și membră a echipei proiectului „Să Fie Lumină”, realizat în parteneriat de Dela0.ro și Centrul de Investigații Media. Diana este pasionată de teme sociale – cum ar fi violența împotriva femeilor, educație, asistență socială, sărăcie extremă, exlcuziune socială. Decizia Dianei de a părăsi presa mainstream în favoarea celei independente a fost pusă sub semnul întrebării de cei din jur, care nu puteau accepta posibilitatea unui eșec la 30 de ani. Dar Diana a făcut o alegere curajoasă: a renunțat la ceva sigur pentru ceva nesigur, iar opt ani mai târziu încă este în presa independentă.

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Bilete în rețeaua eventbook și pe iabilet.

Ne vedem pe 19 mai, ora 19, la CoOperativa Bar!

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine