FUN Bucharest, eveniment sold-out de 20 de ediții

Fuckup Nights Bucharest, eveniment sold-out de 20 de ediții. Speakerii volumului XX: Felix Pătrășcanu – Cofondator & Managing Partner FAN Courier, Ciprian Stancu – Fondator Republica BIO, Cosmina Grigore – Coach & Fondator Originals & Asociația Imunis și Toma Costin Chiriac – însoțitor de zbor

Ciprian Stancu, Fondator Republica BIO: „Orice început pornește din sfârșitul unui alt început’’

Felix Pătrășcanu – Cofondator & Managing Partner FAN Courier, Ciprian Stancu – Fondator Republica BIO, Cosmina Grigore – Coach & Fondator Originals & Asociația Imunis si Toma Costin Chiriac – însoțitor de zbor, relatează cum au întors eșecul în favoarea lor, remodelându-și astfel definiția succesului, la cea de a XX-a ediție a Fuckup Nights Bucharest (FUN).

Evenimentul va avea loc joi, 21 martie, începând cu ora 18:30, la BT Stup.

Într-o societate unde triumful este adesea considerat singurul indicator al valorii, Fuckup Nights Bucharest se aventurează în explorarea unui aspect fundamental pentru dezvoltare: eșecul.

FUN XX invită patru oameni de succes, care îmbrățișează eșecul ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare. Felix Pătrășcanu, Ciprian Stancu, Cosmina Grigore și Toma Costin Chiriac vor împărtăși din experiențele lor, demonstrând cum au reușit să transforme impasul într-o oportunitate valoroasă, recadrând astfel noțiunea de eșec ca pe o parte esențială a dezvoltării profesionale. Fiecare prezentare va fi urmată de o parte interactivă, oferindu-le participanților ocazia de a discuta direct cu vorbitorii și de a aprofunda împreună înțelesurile ascunse ale eșecului.

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

„Păianjenul își reconstruiește neobosit pânza, indiferent de câte ori este distrusă. Suntem la a XX-a ediție în care Fuckup Nights este sold-out. Această sete de cunoaștere și de dezvoltare din rândul celor care ne sunt alături într-un număr atât de mare, de atâtea ediții, este unul dintre motivele care ne motivează să ducem mai departe această misiune. Eșecul descurajează, soluția este să avem încredere că e doar o etapă dintr-un proces mai complex, constructiv. Ține doar de noi “să ne reconstruim pânza” și să mergem înainte cu convingerea că numai cu stăruință și încredere ne putem reformata parcursul pentru ca visul nostru profesional să prindă viață ”, spune Diana Iosu, fondator DiFine PR, organizatorul evenimentului.

Felix Pătrășcanu
este cofondator și managing partner al FAN Courier, liderul pieței de curierat rapid din România, o afacere pe care a demarat-o alături de frații Adrian și Neculai Mihai în 1998. De-a lungul timpului, el s-a dovedit a fi un antreprenor român autentic, cu o viziune îndrăzneață și inovatoare, reușind să transforme FAN Courier într-unul dintre cei mai mari angajatori din țară și un pilon important în economia națională. Felix este activ în promovarea și susținerea antreprenoriatului românesc, angajându-se în numeroase proiecte de interes public și economic, demonstrând un angajament profund față de dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri din România.

Pentru Felix, eșecul reprezintă un pas necesar în procesul de învățare și dezvoltare, văzându-l ca pe o ocazie de a persevera și de a-și reevalua abordările. Fiind unul dintre pionierii antreprenoriatului românesc, el subliniază importanța curajului și a prudenței în depășirea obstacolelor și în reluarea eforturilor după fiecare eșec, considerând că fiecare încercare nereușită oferă lecții prețioase pentru viitor. Prin experiența și perspectivele sale, Felix inspiră alți antreprenori să îmbrățișeze provocările și să transforme fiecare piedică într-o oportunitate de creștere.

Ciprian Stancu este un antreprenor inovator și cofondator al mai multor companii europene în domeniul nutriției avansate. El a pus bazele unor branduri de succes precum Republica BIO și HempAID, concentrându-se pe promovarea longevității și a performanței fizice umane. Ciprian se distinge prin pasiunea sa neobosită pentru mediu și sustenabilitate, având o abordare pragmatică ca health coach și mentor pentru alți antreprenori. Formarea sa include studii de nutriție moleculară la Harvard Medical School și este membru al Institutului de Medicină Funcțională din SUA. Prin investițiile sale, Ciprian își propune să facă bine umanității și planetei, adoptând o viziune strategică în toate inițiativele sale antreprenoriale.

În ceea ce privește eșecul, Ciprian Stancu adoptă o filozofie pozitivă, văzând fiecare sfârșit ca pe un nou început. El crede că fiecare provocare și eșec întâmpinat oferă oportunități unice de învățare și dezvoltare, încurajându-l să progreseze și să evolueze continuu: “Orice început pornește din sfârșitul unui alt început.”

Cosmina Grigore este scriitoare, coach și fondatoarea Originals & Asociației Imunis, unde, în ultimii zece ani, a deschis noi orizonturi în vindecarea corpului, feminității și relațiilor, adresându-se provocărilor semnificative. A dezvoltat metoda de coaching “Becoming an Original”, prin care îndrumă persoanele să-și reconstruiască narativele de viață, începând de la o conexiune autentică cu sinele. Continuă să inspire și să contribuie la evoluția personală a celor din jur, prin programele inovatoare pe care le-a introdus în România.

Cosmina vede eșecul ca pe un element esențial în procesul de autocunoaștere și creștere. Ea consideră că fiecare greșeală este o oportunitate de a deveni mai puternic și de a lua decizii mai bune. Prin munca sa, încurajează oamenii să privească eșecurile nu ca pe înfrângeri, ci ca pe lecții valoroase care contribuie la definirea și afirmarea individualității lor.

Toma Costin Chiriac este un exemplu vibrant de determinare și transformare, un invitat special al acestei ediții. Crescut într-un orfelinat, Toma a înfruntat sentimente de abandon și limitări severe, însă a folosit fiecare obstacol ca pe o treaptă spre realizarea visului său suprem: acela de a zbura. Determinarea sa i-a modelat calea în aviație, unde acum este pe punctul de a deveni pilot de linie, dovedind că visurile, indiferent de cât de îndepărtate par, pot deveni realitate.

În viziunea lui Toma, eșecul este un element natural și necesar al vieții, un impuls esențial pentru realizarea visurilor. Acesta consideră că fiecare încercare nereușită nu doar că ne apropie de împlinirea obiectivelor, dar contribuie semnificativ la creșterea personală. Prin experiența și reziliența sa, Toma îi inspiră pe alții să privească eșecurile ca pe oportunități de învățare și creștere, pregătindu-i mai bine pentru succesul care urmează.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 orașe din 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele schimbă paradigma cu privire la eșecul profesional și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

Câteva dintre edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Eveniment realizat în colaborare cu Stup, singurul loc din București în care antreprenorii găsesc, sub același acoperiș, de la evenimente dedicate celor care au sau își doresc o afacere pana la servicii de business si creditare.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.

***

Plăcut de Radio Guerrilla.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine