Ai alerga pe Drumul Morții ca să-i schimbi numele?

Sunt ferm convins că e nevoie de implicarea noastră activă în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Am spus-o de fiecare dată când am avut ocazia și mă bucur când descopăr oameni care, la fel ca mine, se implică activ în a-și modela destinul și a aduce un plus de calitate vieților celor din jur. Mai jos găsiți un astfel de exemplu din care să vă inspirați și poate chiar să-l sprijiniți.

„Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat o mișcare de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

La fel ca în business, mi-am propus să nu mai acționez doar pentru mine. Următorul “munte” va fi să alerg 150 de km, de la Bacău acasă, la Râmnicu Sărat, pentru că îmi doresc să atrag atenția asupra faptului că oamenii mei din acea zona s-au săturat de drumul morții. Ne este teamă când ne gândim la copiii noștri, la colegii noștri, la noi. Îmi doresc să trag un semnal de alarmă atât pentru autoritățile, care ar putea învăța multe de la privat; poate ca un “munte” pentru ele ar fi să își propună să facă autostrăzi, așa cum antreprenorii își propun să ajungă la o cifră de afaceri și trag pentru asta; cât și pentru participanții la trafic – grija pentru siguranța noastră, ne revine. Dacă conduci cu viteză oricât de securizat ar fi drumul, riști atât viața ta, cât și a celor din trafic”, spune Cosmin Răileanu.

Cei care vor să se alăture inițiativei, vor putea contribui de oriunde, alegând unde și cât vor să alerge. Tot ce trebuie să facă este să completeze acest formular sau, pur și simplu, să posteze o poză în Social Media folosind hashtagurile #alergpentruviață și #E85drumulmorții.

În plus, Gold Nutrition oferă 6 premii ce constau în suplimente pentru sportivi, pentru persoanele care se înscriu în aplicația Strava și fac dovada faptului că au alergat cei mai mulți kilometri în 24 de ore.

„Locuiesc la jumătatea Drumului European 85 și am fost martor la foarte multe accidente; este drumul pe care îl parcurg cel mai des și mă gândesc cu groază când plec pe acest drum că am mai multe șanse sa nu ajung la destinație și mă gândesc la copiii mei, care vor deveni șoferi, mai ales că am observat că foarte mulți tineri sunt victimele acestei șosele după ce iau permisul. Până ce vom ajunge să circulăm pe autostrăzi, trebuie să găsim alte soluții. Separatoarele de benzi, acolo unde au fost deja montate, au salvat viețile multor persoane.spune Cosmin Răileanu.  

Pe platforma: https://e85.drumurilemortii.ro/ vom updata fiecare etapă și, de asemenea, cu ajutorul Academiei Titi Aur, vom pune la dispoziția publicului larg sfaturi aplicate de șofat pe drumul european E85 și nu numai.

Cosmin va alerga singur cei 150 de kilometri, pe ruta Bacău – Râmnicu Sărat, pe data de 5 noiembrie. Pe ultimii kilometri din traseu i se vor alătura soția sa, Elena, și cei doi copii, Augustin (10 ani) și Marina (13 ani), care îl însoțesc adesea la competițiile de alergare la care participă.

Despre Cosmin Răileanu

Alergatul de anduranță a devenit un stil de viață pentru Cosmin Răileanu. A participat constant la numeroase maratoane cum ar fi Aleargă Hășmașii, Maratonul Argonauților, H3RO – concurs de triatlon, X-Race 2022 sau Ultra Race România despre care spune că a fost cea mai mare provocare în materie de alergare. Alături de 5 prieteni a pus bazele grupului Morning Runners. Se trezesc dimineața devreme și aleargă pe străzile orașului sau organizează trasee mai lungi prin dealurile Subcarpaților de Curbură. Ambiția, perseverența și dorința cotinuă de a-și depăși limitele se regăsesc atât în plan profesional, cât și personal. Cosmin Răileanu și-a depășit barierele atât în plan personal prin alergare, cât și în business, ridicând de la zero la 15 milioane de euro o companie în domeniul materialelor de construcție.”

1 comentariu
Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine