FUP Nights Bucharest – Volumul XII

Zoltan Proszer, omul de afaceri care a construit de la zero un grup cu peste 12 companii și a pierdut apoi aproape tot: „Eșecul este măsura lucrurilor, iar marile succese au nevoie de eșecuri pe măsură. Toată lumea are nevoie de propriul eșec pentru a evolua personal, profesional, social”

Andreea Georgescu – Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian, Zoltan Prosszer – Administrator Special @Romcab, Radu Georgescu – Chairman of the Board @Seedblink, Miruna Stănculescu – Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă -Comportamentală și Hipnoterapie, vin la FUN Bucharest, ediția XII-a

Ne facem vreodată timp să privim în urmă și să ne gândim cum am trecut peste momentele dificile, obstacole, blocaje sau planuri eșuate? Probabil că de prea puține ori, fie din cauza disconfortului pe care il simțim când ne gândim la aceste aspecte fie suntem copleșiți de viteza cu care se întâmplă lucrurile. Este timpul să infruntăm aceste momente și să le aducem de partea noastră. Hai la FUN Bucharest ediția a XII-a să afli în premieră poveștile a patru personalități din domenii diferite de activitate, patru perspective asupra nereușitelor profesionale care te vor inspira să îți privești propria călătorie din alt unghi.

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.

,,Fuckup Nights Bucharest este unul dintre cele mai educative și emoționante evenimente la care am participat. Mulți dintre vorbitori dezvăluie pentru prima oară în viață momentele dificile din cariera lor, pentru că abia atunci găsesc puterea și curajul să le exprime. Aflăm povești impresionante, total neașteptate, cu o încărcătură emoțională teribilă. Adevărate lecții de carieră și viață pe care niciun manual nu le oferă, care ne dau putere și încredere că nu suntem singuri, nu ni se întâmplă numai nouă și că alții, oameni remarcabili, au depășit cu succes blocajele, chiar și pe cele care păreau definitive”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

Invitații ediției:  

Andreea Georgescu , Antreprenor în digital Webspire, scenarist, stand-up comedian 

Marele avantaj al Andreei este că nu știe nici până acum ce vrea să facă în viață. E antreprenor în digital la Webspire, de peste 10 ani. Între timp, e scenarist de filme și seriale tv de comedie, iar, uneori, face stand-up comedy la New York. A început ca studentă la Facultatea de Farmacie din București, ca apoi să continue cu studii în Jurnalism, iar de 3 ani e absolventă a programului ”Comedy Writing and Performing” de la American Comedy Institute din New York. Cum a ajuns Andreea de la redactor șef la Libertatea.ro la a face strategii de online reputation management și a scrie filme internaționale, nici ea nu știe și e foarte bine așa.

Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A.
Zoltan Prosszer este inginer, absolvent de facultate comunistă, antreprenor self-made de la 26 ani și fondator a 12 companii în variate domenii de activitate din care azi mai funcționează activ 3. A trecut prin două insolvențe pe care le găsește drept stări naturale în viața unei companii. A gestionat în permanență între 500 – 2000 angajați. Dl. Prosszer se consideră un autodidact, a învățat singur tot ceea ce știe, iar principala lui calitate este capacitatea de a accepta schimbarea, alături de identificarea continuă a unor soluții care să susțină și adaptarea companiilor la realitățiile mereu în schimbare ale pieței. A fondat una dintre primele companii private cu rețea de distribuție proprie înainte multor altor retail-eri de astăzi, respectiv una dintre primele companii private la nivel național, una dintre primele companii care au intrat în insolvență și una dintre puținele care au reușit să iasă din insolvență și, cu siguranță, sunt singurii care au intrat a doua oară și care, conform perspectivelor, urmează să iasă din nou.

Miruna Stănculescu , Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă-Comportamentală și Hipnoterapie
Miruna a tras la sorți o familie disfuncțională și o copilărie și adolescență pe măsură. A început să muncească la 18 ani. Nu pentru că își dorea, ci pentru că așa zicea partidul că se face.  O vreme, viața ei profesională a funcționat oportunist, pe modelul „să fie mai bine”. Așa a ajuns în Resurse Umane. După un „fuck-up”antrepenorial s-a reîntors la ce știa: organizații și HR. La 40 de ani, ca orice om respectabil, a avut de gestionat o criză existențială de tipul „ce caut eu în viața mea” și, la capătul ei, a decis că îi plac mai mult oamenii și mai puțin organizațiile. Așa a început viața ei de psihoterapeut. Și-a dat seama la un moment dat că a fost sau este UTC-istă, mamă, nevastă, antreprenor, corporatist cu mașină de serviciu, Manager de HR cu taior și pantofi cu toc, psihoterapeut, roz la cap și cu o pisică drept secretară.  A învățat să le aprecieze pe toate, niciuna de lepădat, fiecare cu valoarea ei. A lucrat la Fabrica de Cinescoape, prima companie de tehnoredactare computerizată, Jordan SRL, BERD, Philips ROMÂNIA, Radio Contact ca realizator de emisiune la Tovarășii mei, Philips România, iar acum deține propriul cabinet de psihologie.

Radu Georgescu – Chairman of the Board @Seedblink

Radu Georgescu este antreprenor în serie și angel investor în companii de tehnologie și internet. A fondat GECAD Group la începutul anilor 1990. Radu are peste 30 de ani de experiență în înființarea și dezvoltarea companiilor de software, internet și comerț electronic. Ieșirile sale de succes includ achiziția de către Microsoft a tehnologiei RAV Antivirus în 2003, afacerea ePayments a Naspers în 2010, Avangate de Francisco Partners în 2013 și tehnologia Vectorwatch de la Fitbit în 2016.

Pe lângă faptul că este un sportiv avid, Radu este pasionat de artă și cultură și se angajează să protejeze patrimoniul național al României. La începutul lui 2020, s-a alăturat SeedBlink, platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere din Europa pentru startup-uri tehnologice, în calitate de președinte al consiliului de administrație.

Moderator este jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy.

Detalii despre eveniment chiar aici, dar și pe Facebook.

Bilete aici.

Ne vedem pe 27 ianuarie, online!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine