VRTW lansează o nouă serie de producții muzicale: Kosmic Blues, UFe & Dribbler

Toamna se numără producțiile muzicale în familia de artiști Vinyl, Rum, Tapas & Wine. După doi ani de întâlniri, (Re:) mailuri, repetiții, concerte, studio, labelul nostru a lansat în cadrul editiei 2018 FIRST PRESS trei producții muzicale: albumul „Kosmic Blues”, „Dribbler’s Creative Remixes” și mixul „Calypso Jive” (UFe). Releas-urile se pot downloada gratuit pe site-ul VRTW.

Pentru că mulți dintre cei care vin la evenimentele de miercurea sau la VRTW-urile speciale, de weekend sau din țară, vor să își ia muzica noastră și la pachet, am încărcat seturile live de la evenimente pe vrtw.life. Asta și pentru cei care pierd emisiunea noastră de la Guerrilla din fiecare sâmbătă. Acum să vă vedem. 🙂

Acum un an lansam oficial în cadrul primei ediții FIRST PRESS labelul independent sub umbrela Vinyl, Rum, Tapas & Wine. În 2018 ne-am propus să creștem alături de familia noastră de artiști și să creăm din ce în ce mai mult conținut muzical. Suntem entuziasmați de ce a ieșit, și nu doar pentru ca sunt ai noștri :). Am trecut de testul listen on repeat, iar asta ne spune că e ceva bine acolo (așteptăm să ne spuneți și voi asta!). Am descoperit în acești 2 ani ca nu e ușor să fii independent, să te auto-susții și să înveți făcând, la fiecare pas. Însă marea bucurie e să crești o familie de artiști care promovează și creează doar muzica pe care o iubesc. E un lux să nu cauți doar hitul, iar emoția care vine odată cu muzica își merită prețul. Content is priceless.

Primul album Kosmic Blues a fost munca de doi ani a Cosminei Soare, UFe & Paul Alexandru, o vară petrecută în studio, întâlniri și colaborări cu artiști excepționali precum Paolo Profeti, Mandela Gajol, Muse Quartet, Alexei Turcan, Sebastian Burneci și Ciprian Partenie. Albumul este un fusion de blues, funk and electronic beats, cu un strop de folk, jazz și old school rock. Piesele au un mesaj social și puternic personal. Sunt o invitație la introspecție, în microuniversul fiecăruia dintre noi,de înțelegere și schimbare a realității sociale în care trăim. Albumul poate fi ascultat online aici, fiind disponibil și în format fizic – aici și, în curând, în rețeaua Cărturești.

Albumul „Dribbler’s Creative Remixes” este o compilație de zece piese românești reorchestrate. Artiștii care au acceptat provocarea lui Dribbler de a da o altă dimensiune pieselor lor sunt: Alexandrina, Baby Elvis, DJ Undoo & Bean MC, Electric Brother, Firma, Jurjak, OCS, Sensi J., Subcarpați & The Mono Jacks. Albumul este disponibil gratuit pe paginile de Bandcamp VRTW și Soundcloud Dribbler.

 

Mixul „Caypso Jive” este o incursiune în old rhythm & blues, infuzat cu un twist exotic și cu amprente de classic northern soul tunes. Calypso Jive este semnat de UFe., omul care aduce “Poweeer!”- ul în VRTW. Numai bun de ascultat și dansat, in slow and tender moves.

***

Labelul Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum doi ani din dorința de creare de conținut si promovare a muzicii comunității de artiști strânse în jurul VRTW. Acesta incoporează servicii de booking, producție muzicală, PR & marketing, publishing, distribution și legal.

Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum 4 ani ca o platformă de evenimente și o comunitate „nu-doar-a iubitorilor de muzică pe vinyl”, cu seria “Wednesday Vinyl, Rum Tapas & Wine”. Evenimentele au loc în fiecare miercuri, în spații diferite din București, DJ-ii fiind curatorii unei muzici din colecțiile lor de vinyl-uri, de la funk, jazz, bossa-nova, world music la hip hop, disco sau groove.

Treptat, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit și serii de evenimente alternative – de la „Top of the Mountain” (iarna la Postăvaru),  „Picnic with VRTW” în Herăstrău la „Back to the Beach” vara, pe nisipurile din Vamă. VRTW a organizat, de asemenea, scene alternative la festivaluri precum Electric Castle, Jazz in the Park sau Street Delivery. De la sfârșitul lui 2017, muzica VRTW se poate auzi și la radio, în fiecare sâmbătă, între 14:00 și 16:00, într-un podcast difuzat la Radio Guerilla.

VRTW
VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine