AGORAIMM x ING Business Bank. Săptămâna V.

Ți-au spus că nu se poate. Le-ai spus că ba da, uite, se poate. Ți-au spus să te lași. Le-ai spus că nu, tu o să lupți. Ți-au spus că o să pațești ca alții. Le-ai spus că o să te adaptezi. Ți-au spus să nu riști. Le-ai spus că nu știi altă cale. Ți-au spus să te apuci de altceva. Le-ai spus nu, că știi ce faci. Ți-au spus, lasă, că o să vezi tu. Le-ai spus că tu o să reușești. Și ai reușit.

AGORAIMM, antreprenoriat în ciuda Pandemiei, momente de inspirație de la antreprenori pentru antreprenori oferite de ING Business Banking, la care participați în fiecare dimineață, în Guerrilla de Dimineață. Cinste lor, cinste lor, cinste Antreprenorilor! 😊

Săptămâna V

Luni, 12.07.2021

Ana este antreprenoarea din spatele Urban Mom Studio. În luna noiembrie, în timpul pandemiei, a preluat business-ul Urban Mom Studio, inspirată fiind și de două cliente fiedele ale studioului de peste 15 ani care în fiecare sâmbătă își acordau acest moment de mamă-fiică împreună. Salonul este kid-friendly, mamele pot veni cu copiii care au și spațiu dedicat de joacă și este un loc perfect pentru orice femeie care are nevoie de câteva minute de relaxare.

Marți, 13.07.2021

Dinu are una dintre cele mai mari firme de catering din Craiova, pe piață din 2006 și cu aproximativ aceeași echipă de la început: SAS Catering. În pandemie au lucrat o perioadă cu autoritățile statului și au dus mâncare persoanelor aflate în carantină, iar acum lucrează cu firme, cu șantiere de construcții etc. În timpul pandemiei, au fost nevoiți să renunțe la câtiva angajați, venitul le-a scăzut drastic, dar cu eforturi multe depuse, încep să-și revină încetul cu încetul.

Gabriel a preluat firma unui prieten foarte apropiat, naș de botez pentru copilului lui, după decesul acestuia, firmă care se ocupă cu distribuția unor echipamente care elimină sarcinile electrostatice în locuri în care, din cauza frecării (la plastic, hârtie, diferite materiale), câmpul electrostatic generează probleme – AntiStatica. Ce au făcut în timpul pandemiei este că au pivotat puțin către partea de igienizare și decontaminare pe care o oferă aceste echipamente și au luat un grant și astfel au supraviețuit pandemiei și lipsei de comenzi clasice pe care le aveau (pentru hale, pentru spații etc.).

Miercuri, 14.07.2021

Mihai are un business care ajută oamenii să-și recapete timpul pe care altfel l-ar petrece ocupându-se de nevoile mașinilor lor. Valetino.ro este o aplicație care oferă serviciile unor valeți certificați care îți preiau mașina, se ocupă de ce este nevoie (ITP, anvelope, spălătorie, dus la service, benzină etc.) și apoi ți-o înapoiază. În tot acest timp, tu te relaxezi sau îți continui întâlnirea de serviciu sau îți faci timp pentru ceva ce amânai. “Știi cum e? Antreprenorii își fac un business din propria lor nevoie”, a declarat Mihai. Business-ul este național și deschis doar de la începutul anului acestuia.

Tot pe numele de Mihai, al doilea participant al zilei a sunat pentru a recomanda business-ul unchiului său, pe numele lui Foldo, care produce mobilier exclusiv din carton, fără lipituri: canapele, scaune, pături copii, lustre, butaforie pentru piese de teatru etc. Produsele sunt foarte ușoare, 100% reciclabile, se asamblează cu foarte mare ușurință, se mută lejer în spațiu.

Joi, 15.07.2021

Încă un Mihai :), de data aceasta antreprenorul din spatele Team Courier, un proiect care există pe piață de 10 ani, nișat pe livrarea în aceeași zi a oricărui colet, indiferent de volum, în București. Taxa de curierat este suportată de către client DOAR în cazul în care pachetul este livrat LA TIMP. Flota lor conține în jur de 20 de dube și o bicicletă pentru coletele mici.

Ionuț, ecologist și pasionat de design are un concept store care vinde căni de cafea reutilizabile to-go – Sustain.ro. Cele trei modele sunt fabricate din zaț de cafea, din husk (un material produs din coajă de cafea) și din pahare de unică folosință reciclate.

Vineri, 16.07.2021

Radu este antreprenorul din spatele Indivan Food Truck, dar a sunat pentru a ne prezenta afacerea conexă, deschisă anul acesta – Street Food Park Unirii.  În incinta parcului sunt 7 van-uri de mâncare, printre care și Indievan care servesc burgeri, cârnați austrieci, cocktail-uri etc. Acestea au fost alese datorită capacității lor de a găti mâncare bună, într-un spațiu prietenos, unde sunt așteptate familii, grupuri de prieteni și apetit mare 🙂

Odette reprezintă site-ul cartialese.ro, o librărie online de cărți pentru copii, aranjate pe categorii de vârstă. Librăria conține inclusiv cărți în limba engleză, iar toate sunt lecturi pentru cei mici cu texte frumoase, grafică frumoasă, totul pentru a le deschide apetitul pentru citit, chiar dacă la început va fi prin intermediul părinților 🙂

Premiul săptămânal constând într-o campanie de spoturi de 7 zile gratuită la Radio Guerrilla și un cont curent Bundle Perfect adaptat nevoilor de business oferit de ING Business Bank a fost câștigat de Mihai de la Valetino.ro, care a primit două note de 10 și una de 9+ de la gazdele matinalului. Felicitări!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine