AGORAIMM x ING Business Bank. Săptămâna III.

Ți-au spus că nu se poate. Le-ai spus că ba da, uite, se poate. Ți-au spus să te lași. Le-ai spus că nu, tu o să lupți. Ți-au spus că o să pațești ca alții. Le-ai spus că o să te adaptezi. Ți-au spus să nu riști. Le-ai spus că nu știi altă cale. Ți-au spus să te apuci de altceva. Le-ai spus nu, că știi ce faci. Ți-au spus, lasă, că o să vezi tu. Le-ai spus că tu o să reușești. Și ai reușit.

AGORAIMM, antreprenoriat în ciuda Pandemiei, momente de inspirație de la antreprenori pentru antreprenori oferite de ING Business Banking, la care participați în fiecare dimineață, în Guerrilla de Dimineață. Cinste lor, cinste lor, cinste Antreprenorilor! 😊

Săptămâna III

Luni, 28.06.2021

Dan este antreprenorul din spatele Electric is Better, business pe care îl are de 2 ani, iar ce consideră că îl deosebește de concurență este tenacitatea. În timpul pandemiei a făcut livrări pe scuterele electrice pentru a putea ține magazinul deschis. Colegul nostru Sorin Badea are un scuter de la Electric is Better cu care vine aproape zilnic la birou 🙂

Diana are un business care se ocupă cu arhitectura peisageră, cu care este foarte la început – ARTemis Arhitectura Peisajului. Prin acest business, Diana încearcă să creeze această cultură pentru oamenii care încă nu știu ce înseamnă arhitectura peisageră. În momentul de față, lucrează singură iar în pandemie afacerea ei a mers destul de bine având în vedere faptul că oamenii au început proiecte de amenajare a grădinilor, balcoanelor etc.

Marți, 29.06.2021

Robert este inginer la bază dar de vreo 3 ani și-a descoperit, cu ajutorul fiicei lui, pasiunea pentru cofetărie. Mai exact, pentru prăjituri și prepararea acestora. Astfel că și-a deschis propriul laborator cu vânzare, iar recent a reușit să își deschidă chiar și a doua locație. Toate sub numele de Pastel Magic Cakes. “Încercăm să inovăm și avem ecler cu colivă, ecler cu lavandă, avem și prăjituri fără zahăr și fără gluten“, ne-a povestit Robert despre produsele lui delicioase.

Sebastian lucra într-un business de curierat din anul 2006, iar în 2013 acționarul principal a decis să vândă acest business și au preluat o franciză – Pallex, echivalentul unei firme de curierat, doar că transportă paleți în loc de colete sau plicuri. Iar Sebastian a devenit și el acționar și a reușit să aducă firma de la pierderi de câteva zeci de mii de euro la o cifră de afaceri frumușică de 5 milioane de euro.

Miercuri, 30.06.2021

Dan s-a întors în eterul Guerrilla de Dimineață cu businessul lui, care a mai stârnit râsete în trecut: Fane Imobiliare S.A. Afacerea lui Dan implică un întreg proces: de la administrarea proprietăților închiriate până la intermedierea între client și furnizorii de servicii, pornind de la renovări, reparații, mentenanță, aparatură, electrocasnice, plăți taxe, impozite etc. Iar Dobro chiar are de gând să apeleze la serviciile lor pentru apartamentul pe care ar vrea să-l închirieze.

Iulian este antreprenorul din spatele aplicației undemergem.ro, care oferă informații atât în ceea ce privește atracțiile turistice sau traseele ghidate cât și restaurantele, hotelurile etc, dintr-un oraș anume: “între ele e o simbioză perfectă, ele nu pot trăi unele fără altele“, a explicat Iulian. În primul rând, aplicația este una de timp liber pentru că, după cum spune și Iulian, “întrebarea <<unde mergem?>> se pune întâi local și mai apoi național, regional“.

Joi, 01.07.2021

Andrei este unul dintre cei doi băieți care au preluat o piscină anul trecut, pe o perioadă de 10 ani. Au pornit cu datorii și au rulat o lună pe minus pentru că au deschis pe 1 iunie, o lună care s-a dovedit a fi foarte ploioasă. La Playa 9 există două piscine endless pool pe 2 maluri ale lacului Străulești, bucătărie, 2 baruri, salvamari, profesori de înot și se pot organiza evenimente. “E o oază de verdeață uitată, pe care încerc să o protejez cu toată inima“, ne-a povestit Andrei.

Vineri, 02.07.2021

Cosmin are un atelier de reparații de gadget-uri în Timișoara, pe numele lui Mobile Pitstop – reparații rapide și de calitate. În timpul stării de urgență, Cosmin a realizat că trebuie să se adapteze situației și a anunțat pe pagina de Facebook că vine la domiciliu, preia telefonul, tableta, gadget-ul care trebuie reparat și îl livrează personal înapoi după reparații.

Iar Laura este antreprenoarea din spatele mămiciculipici.ro, care ajută copiii să nu își piardă obiectele și părinții să nu-și piardă copiii 🙂 Copiii își pot alege un desen sau o culoare astfel încât, chiar dacă nu știu încă să citească, să își poată recunoaște hainele. Iar etichetele cu numele și numărul de telefon al părinților de pe hainele celor mici îi ajută pe cei care se întâlnesc cu un copil care s-a rătăcit de părinți să îi poată contacta pe aceștia.

Premiul săptămânal constând într-o campanie de spoturi de 7 zile gratuită la Radio Guerrilla și un cont curent Bundle Perfect adaptat nevoilor de business oferit de ING Business Bank a fost câștigat de Sebastian, care a primit trei note de 10+ de la matinali și votul publicului 🙂

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine