Radio Guerrilla prezintă: Cardul Bancar Radio Guerrilla. Mai bun decât celălalt. 10% reducere instant în Avanposturile Radio Guerrilla.

Avem emoții: astăzi, miercuri, 27 mai 2020, la exact 4 ani de la relansare, după un an de muncă asiduă la acest proiect, noi, Radio Guerrilla, o mână de oameni pasionați, avem plăcerea să vă anunțăm că lansăm Cardul Bancar Radio Guerrilla, poate cel mai suprinzător și bine gândit card de debit Mastercard Gold din România, emis de Libra Internet Bank.

Dragii noștri, cardul ăsta este cadoul nostru pentru noi toți, noi cei care simțim la fel, de ziua noastră. Am adunat toate calitățile pe care le-ar cere oricare dintre noi: transferuri pe loc cu prietenii, salon VIP în aeroport, asigurare automată, cursuri de schimb imbatabile și multe multe altele, le vedeți în detaliu mai jos.

Până acolo însă, supriză:

La plata cu Cardul Radio Guerrilla într-un Avanpost Radio Guerrilla ai automat 10% reducere instant. Da, în orice Avanpost, fie el restaurant, hotel, clinică, magazin, din orice domeniu, cumperi cu 10% reducere instant.

Gândiți-vă, toata lumea câștigă: Avanposturile sunt alese cu grijă de Grupul Consumatorilor Radio Guerrilla, așa că deținătorul cardului merge la sigur din punct de vedere al calității și plătește mai puțin. Avanpostul face business, își crește baza de clienți, este promovat de noi și încurajat să mențină standardele. Radio Guerrilla se bucură că reușește crearea unei comunități în jurul seriozității și a pasiunii de a face lucrurile bine. Toată lumea câștigă!

Reducerea instant 10% în Avanposturile Radio Guerrilla se face automat la plata cu cardul. Automat și instant, repetăm, pentru că-i foarte important: fără steluțe sau punctulețe, fără la sfârșit de lună, fără să rogi vânzătorul, poate chiar fără să știi că te afli într-un Avanpost Radio Guerrilla: instant, imediat după ce ai plătit cu Cardul Bancar Radio Guerrilla, primești imediat înapoi pe card 10% din valoarea bunului sau serviciului achiziționat.

Așadar, descarcă aplicația Avanpost Radio Guerrilla, comandă Cardul Bancar Radio Guerrilla, propune un Avanpost: sunt ale noastre, ale tuturor celor care simțim la fel, Grupul Consumatorilor de Radio Guerrilla.

Poate se vor întreba unii: de ce am făcut un Card Bancar cu care ne mândrim? Pentru că, dacă un post de radio ar lansa un Card Bancar Premium, acela s-ar numi Radio Guerrilla și ar fi din România, ceea ce s-a și întâmplat 😊Da, cardul e perfectibil. Ne-am grăbit să îl lansăm pentru a fi alături de Avanposturi. Vă mulțumim anticipat pentru observații și îngăduință: dar până la urmă Binili Învinge. Trebuie.

Așadar, Avanpost Radio Guerrilla este modul în care ne exprimăm respectul pentru orice lucru bine făcut, este evaluarea noastră de calitate acordată celor mai buni furnizori de bunuri și servicii din lumea noastră, lumea Radio Guerrilla, lumea celor care-și fac treaba temeinic, cu pasiune și responsabilitate. Poate fi un club, un restaurant, o cafenea, o ceainarie, poate fi atelierul unui cizmar, o brutărie, un magazin cu alimente bio, poate fi o podgorie, o fermă, o firmă de decorațiuni, o librărie, poate fi un site, un centru de training sau de limbi străine. Poate fi orice, dacă e bine făcut îl găsești în aplicația Avanpost Radio Guerrilla sau pe site-ul guerrillaradio.ro/avanpost. Avanpost Radio Guerrilla este selecția noastră de calitate, a tuturor celor care simțim la fel, așa că te invităm să propui și tu un Avanpost. Sau mai multe. Validăm împreună propunerile voastre și, dacă se califică, devin Avanpost Radio Guerrilla, le listăm în aplicație și pe site. Revenim anual și vedem dacă au păstrat standardele.

Cardul Bancar Radio Guerrilla în câteva rânduri:

1. Card de debit Mastercard Gold, emis de Libra Internet Bank: acces gratuit Business Lounge Otopeni, asigurare gratuită de călătorie, bagaje și zboruri întârziate, când s-o putea călători 😊.

2. Curs de schimb Mastercard, la orice operațiune în valută, peste tot în lume.

3. Aplicație gratuită care înrolează carduri și de la alte bănci, are opțiunea de transfer bani instant fără comision între ele sau către altele, split bill.

4. Totul în aplicație, fără drumuri la bancă: comanzi sau renunți la card online, emitere și livrare gratuite oriunde în România, deschidere gratuită cont în lei și valută, plăți și încasări fără comisioane.

5. Trei retrageri de numerar pe lună fără comision și limită de sumă la orice bancomat din România și din lume, curs de schimb Mastercard.

6. Contactless.

7. Consultare sold gratuită, online și la orice bancomat din România și din lume.

8. 9 lei/lună comision de administrare.

9. Două variante de design, Roz sau Camuflaj, la alegere.

10. Mastercard Premium & Business 2020: acces program de reduceri și oferte speciale.

Cardul Bancar Radio Guerrilla. 10% reducere instant în Avanposturile Radio Guerrilla. Mai bun decât celălalt.

Mulțumim frumos Libra Internet Bank, Mastercard, Prologue Advertising și Propaganda pentru implicarea în acest proiect drag nouă. Vă mulțumim frumos încă o dată și vouă, tuturor celor care credeți în noi. Binili Învinge. Trebuie.

56 comentarii
  Anghel Marinela

  Buna seara.Vreau sa imi trimiti si mie cardul acasă. Am cont la dvs la Libra bank internet.

  Dumitriu Stelian Eduard

  Nu reușesc să depistez magazinele/brandurile/societățile comerciale partenere Libra Bank/Radio Guerrilla din Brăila care acordă discount de 10% la orice achiziție. Mă puteți ajuta dvs. ?

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Deocamdata, in Braila, doar Tazz si Freshful by Emag, care au discount-uri de 5% fiecare.
   Multumim!

  Gabit

  Ce spuneti voi acolo cu 10% imediat cashback la toate avanposturile, e mincinos. Aveti parteneri care nu dau 10% inapoi, la orice suma si au un plafon maxim pt cashback. Ar trebui sa scrieti clar aici, eu mi am luat teapa, n am mai citit si pe pagina vanzatorului.

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Toate detaliile tuturor Avanposturilor si a reducerilor oferite, precum si conditiile in care acestea se aplica, pot fi gasite aici -https://www.guerrillaradio.ro/avanpost/ sau in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla.
   Multumim!

   Teodora Vamvu
   Teodora Vamvu

   Cardul se comandă de aici -https://www.librabank.ro/card-debit.
   Mulțumim!

  Pavel Andronic

  Am urmărit cu mare atenție și îngrijorare comentariile, dar nu-mi dau seama de unde se comandă cardul. Mă poate ajuta cineva?

  david mihai

  Buna ziua as dori sa îmi fac și eu un card guerila și să îl comand !

  Andrei

  Pare cam reclama mincinoasa treaba cu cashback-ul. Pe site-ul Guerrilla se mentioneza peste tot ca primesti 10% cashback instant, insa pe site-ul Libra se mentioneaza ca primesti pana la 10%. Este o diferenta destul de mare intre cele 2. De asemenea, pe pagina de avanposturi nu gasesti nimic legat de regulile de cashback (cat ofera fiecare avanpost, care sunt sumele maxime, etc.). De exemplu voiam sa cumpar o bicicleta de la unul dintre avanposturi, insa imi vine foarte greu sa cred ca la o bicicleta de 15000 lei se aplica acest cashback de 10%..

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine