Andrei

Andrei, cînd o să trecem și noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ĂLA. CUM NE-AI ÎNVĂȚAT TU. Andrei, te iubim. Mult. Și-o să ne fie dor de tine pînă ne revedem. Și-ți mulțumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ție, că ne-ai învățat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învățat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, că ne-ai învățat. Că simțim. De ce ai plecat, numai tu știi, ca de obicei. Că doar nu o să dai tu explicații cuiva. Poate nu ți-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla ești și tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, și-ți mulțumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare că nu ți-am mulțumit pentru asta niciodată. Niciodată, pentru că ai dispărut. De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, „Studioul Andrei Gheorghe“. For evă. Știm că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abținem. Ești printre noi, ești în noi. Te iubim. Îți mulțumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine și o să ne vedem la un moment dat, să facem RADIOUL. Respect & Love. Vorbim.

 

10 comentarii
  Radulescu Stefanradulescu Stefan

  Trebuia sa trageti de el,sa lucreze in Radio Guerrilla. Cred ca s-ar fi simtit confortabil acolo. Si o parte din cei din Guerrilla 🙂

   i0N

   Așa se întâmplă când toți se leapădă de tine, parcă ești ciumat. Cum l-au tratat ceilalți, așa l-au tratat și cei de la Guerrilla. Nicio diferență. Sunteți la fel. Un altfel de radio, my ass.

  ADI

  UN OM EXTRAODRINAR. IN LICEU MA GRABEAM SA AJUNG ACASA SA ASCULT 13-14. UN OM CARE FACEA CEA CE ALTII NU AU CURAJ SA FACA ACUM. SE ZICE CA NU EXISTA CERERE. CHIAR S-A TAMPIT NEAMUL ATAT DE MULT INCAT SE CERE DOAR “IDIOCRACY”?
  SI RESTU CE FACEM? NE UITAM LA YOUTUBE CU JOHN OLIVER CA IN RO NU AI PE CINE SA URMARESTI?

  Stefan

  Să spun în primul rând că n+am nimic cu el, adică nimic împotriva lui Gheorghe. Am apucat şi eu să+l întâlnesc fugitiv, cu mulţi ani în urmă. În plus, de morţi numai de bine, nu+i aşa? Dar cu voi am, frate. Ce sunt textele astea?! Omul dacă şi+ar fi supravieţuit propriului deces v+ar fi scuipat şi ar fi râs de voi. Vă pot înţelege că sunteţi gay, dar mai lăsaţi registrul ăsta patetic pentru fete, dragă Popescule, că dacă tu scrii aşa, săracelor ce le mai rămâne?

   Daciana

   Tu, Draga Stefan, ar trebui sa inveti intai sa scrii romaneste. Nu avem + in gramatica limbii romane. Faptul ca te deranjeaza ca oamenii au sentimente tine strict de problemele tale personale. Faptul ca simti nevoia sa te exprimi jignind pe altii si mai ales cand acei altii sufera, spune foarte multe despre tine. Tu, Stefan esti sarac cu duhul si esti deranjat de oamenii care-si pot exprima sentimentele. Pentru tine sentimentele sunt echivalentul celor “gay” !? Gandesti vreun pic sau doar simteai nevoie sa te dai cocos(el) misogin ?

    Ștefan

    Daciana, fetițo, ești pesemne încă un copil tefelist care habar nu are cine s fost sau cum a fost Gheorghe… Și mai dai lecții de gramatică și sentiment pe site-ul unui radio care a pornit de la conceptul lui Gheorghe, cu cohones, în filiație directă din power station-ul de care tu și alți ca tine habar nu aveți. Tu faci pe grammar nazi cu mine, măi țâcă? Ia de aici, barbie girl, să bucuri și azi: ++++++

     Ștefan

     Și da, insist, dacă mizeriuca de articol era semnat Adriana, ziceam că, na, suferă fata… Și așa sunt fetele când suferă, mai ovariene… Dar cine l-a cunoscut pe G știe cu siguranță că s-ar fi jenat îngrozitor de o chiflă de presă ca cea de mai sus… Enfin, nu cu gay am eu treabă, să facă ce vor în dormitor, mi se brehăne, dar sunt insuportabil de obositori când le dă siropul pe dinafară și toată lumea devine lipicioasă… Mai ușor cu afișajul, histrionicilor, că e vorba de Gheorghe și nu de capacitatea voastră de suferi spectaculos în public…

      Stefan

      Q.E.D. Nu e Andrei, e odrasla…. but you can get the picture…
      “Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioţilor, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriţi voi de ciudă că n-o să aflaţi niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viaţă, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteţi, îngrămădiri de incertitudini şi erori, lepădături ale universului! Pupa-ţi-aş tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceţi 13-14 că nu ştiţi cine e Pascal, nu ştiţi cine e Dostoievski, nu ştiţi cine e Bukowski? Dar ştiţi să măbociţi mioritic, că ce băiat bun era arogantu’ şi infatuatu’ ăla, unicul şi supremul om de radio şi TV. Halal să-ţi fie, naţiune de bocitoare!
      Unde decedaţii mă-sii eraţi, când aveam nevoie de voi, băi, Adriane, băi, Dane, băi, Sorine, băi, Dinule (cu tine mă socotesc, curând)? Ai dracu’ cu corul vostru de bocitoare! Cum v-aţi găsit voi, dintr-o dată, în dressing room, chiloţii ăia de care vă trăgeaţi cu mine, artiştilor şi beţivilor, mogulilor şi sărăntocilor, majoretelor şi midinetelor, curvelor şi vagabonzilor, latrinelor şi caporalilor de presă care sunteţi! Cu câtă ură m-aţi iubit şi cu câtă dragoste m-aţi urât, băi, secăturilor? Uite că n-am ieşit la pensie. Mă autocitez, din memorie: noi, ăştia vechii, dacă ne zgârii puţin, descoperi nişte tipi care cred că, dacă ies la pensie, primesc un ceas. Odată credeam că, după ce termin şcoala, se termină viaţa şi ieşim la pensie. Uite că v-am scos pe voi la pensie, zărghiţilor! M-am dus să trollez dumnezei şi satane, să fac mişto de sexul îngerilor şi s-o caut prin infern, purgatoriu şi paradis pe târfa aia de Beatrice a lu’ Dante. Am trecut la next level…
      Ipocriţilor, chiar credeaţi că glumeam când am venit să vă spun că sunteţi proşti? Salutare, naţiune! Mai bociţi mult, zombificaţilor? Vă mai spun o dată: în viaţă ai două opţiuni, să pleci sau să stai. Eu am plecat şi nu vreau să m-ajungeţi din urmă tot nişte papiţoi semidocţi, hoţi, cocălăriţi, din familii nasoale, cu sânge prost şi rasă proastă. Dacă nu vă permiteţi o moarte deşteaptă, nu puteţi să intraţi cu mine în emisie, pe lumea-ailaltă…”

  Ioana Rusu

  Trist și adevărat! Onorati-i memoria cu ceea ce veți face și de acum înainte!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău

Scrise de...
Adrian Andrei

Producător de muzică. Muzician al producției.

Adrian Popescu

Om bun la toate, dar mai ales la marketing.

Alex Tocilescu

Scriitor. Publicitar. Pisicofil. Președinte de bloc.

Alexandru Anghel

Luptător al Binelui. Al Binelui Învinge.

Ana Coman

Cu vocea și chitara la degetul mic.

Ana-Maria Șchiopu

Master Shifu în ale istoriei.

Bogdan Budeș

Spirit critic. Regizor.

Bogdan Șerban

LogOutist profesionist.

Carla Teaha & Adrian Popescu

Scandinavi din România.

Carla-Maria Teaha

Neastâmpărată și nealiniată. Cucerește Radio Guerrilla pentru toate fetele de pe frecvențe.

Claudiu Leonte

Spirit ludic și gastronom liric.

Control Club

Muzică. La Control.

Corina Jude

Iubitoare de insecte. În special Lepidoptere.

Cristina Toma

Manager al Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Doru Panaitescu

Iubitor de păsări și alte animale.

Emil Popescu

noi seara nu mâncăm (și nu bem), doar asociem

Florin Iaru

Poet. Optzecist douămiist. Martor al lui Apple.

George Mihalcea

Știrist. Cinefil convins.

Georgiana Crețu

Specializată în studiul liliecilor și analiza ultrasunetelor.

Gilda Comârzan

Stăpâna hohotelor de surâs.

Ionuț Tăușan

Antlover: pe urmele furnicilor.

Iulian Tănase

Războinic de tot RîSSul.

LIFE.ro

Site de viață bună. Și povești inspiraționale. LIFE.ro - Stories to Inspire.

Liviu Mihaiu

Fondator Academia Cațavencu. Fondator Radio Guerrilla.

Liviu Surugiu

Scriitor. Cititor. Bun la amândouă.

Mădălina Ștefu

Absolventă de anagramatică și alte jocuri de cuvinte.

Mani Gutău

Muzician de cuvînt.

Marta-Ramona Novăceanu

Profă de Română de România.

Matei Oprina

De la Guerrilla de Dimineață până seara.

Mihai Dobrovolschi

Cogito Ego Sum.

Mitoș Micleușanu

Spirit multifuncțional, atins de Febre39.

Nic Cocîrlea

Tovarăș de drum. Camarad, Nomanslander.

Oleg Garaz

Muzicolog, specialist în BMW (Bach, Mozart, Wagner)

Petru Stratulat

Liniștitor, fără efecte.

Radio Guerrilla

Suntem noi, toți cei care gândim la fel. Eliberadio.

Redacția

Una pentru toți, toți pentru Radio Guerrilla.

Ruxandra Georgescu

Îndrăgostită de toate cele care nu există.

Sebastian (Memo) Vrînceanu

Maestru biciclofonist.

Sergiu Torok

Iubitor de fluturi.

Simona Toma

Poetă, librar şi încă ceva.

Sorel Radu

Progresare humanum est.

Sorin Badea

Cu știința-n sânge.

Teodora Vamvu

Zînă online. Dar și offline.

VRTW

Vinyl, Rum, Tapas & Wine