Golf Studio

“Suntem o echipă entuziastă și pasionată ce promovează jocul de golf către românii de toate vârstele, misiunea noastră fiind să aducem jocul de golf cât mai aproape de tinerele generații, atât pentru aspectul său recreativ cât și pentru influența benefică pe care acest sport o are în viața tinerilor prin dezvoltarea unei educații solide și a unui caracter puternic bazat pe un sistem de valori sănătos.

Începând cu 2016, anul înființării noastre, ne-am implicat activ alături de oameni inimoși și pasionați în proiecte de promovare și prezentare a jocului de golf, având onoarea de a fi parteneri la Campionatele Naționale de Golf pentru Amatori ale României.

Cu ajutorul tehnologiilor moderne înglobate în simulatoarele și echipamentele de golf pe care le comercializăm, pe baza parteneriatelor cu producători renumiți de echipamente de golf precum simulatoare, asistenți personali pentru antrenament, aplicații software, crose, mingi, accesorii sau echipamente pentru driving range, oferim clienților noștri posibilitatea de a se familiariza cu acest sport într-un mod atractiv.

Simulatoarele și accesoriile personale pentru golf sunt disponibile pentru vânzare sau închiriere și pot fi însoțite de instructori de golf pentru a îndruma și prezenta noțiunile de bază necesare practicării jocului de golf. Orice eveniment, fie ca vorbim de aniversări, întâlniri cu partenerii sau evenimente corporate, se transforma într-unul de excepție prin utilizarea unui simulator de golf!

Pentru popularizarea jocului de golf am deschis în București primul showroom polivalent de golf din România, organizat atât pentru a prezenta cele mai îndrăgite gadget-uri din industria echipamentelor de golf cât și ca spațiu de relaxare și „încărcare a bateriilor” prin practicarea jocului de golf indoor, individual sau în cursul turneelor online. Showroom-ul va găzdui pe toată durata anului cursuri de inițiere în jocul de golf pentru copii și adolescenți dar și pentru părinții și bunicii acestora, fără limită de vârstă!”