MobilaDalin

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapițat care activează pe piața din România începând cu anul 1992.

În cei 23 de ani de activitate, au dezvoltat un portofoliu de produse care acoperă cererea clienților pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat, concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casele clienților. “Produsele noastre se vând astăzi în aprox. 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova. Estimăm că peste 100.000 de familii se bucură de confortul obiectelor de mobilier tapitat care au ieșit din fabrica noastră. Le mulțumim pentru încredere!”

“Suntem o familie de ingineri, specializați în industria lemnului, industria mobilei și industria materialelor textile. Profilul nostru tehnic precum și înclinația spre inovație au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generație. Am construit de la zero o fabrică de mobilă, un brand care este recunoscut prin calitate, inovație și design atât la nivel național cât și internațional.”