Restaurant DaDa

DaDa all day long: Design contemporan, mâncare urbană și atmosferă happening

Pe strada Matei Voievod la numărul 94 Bis este un restaurant sofisticat cu un decor avangardist, atmosferă caldă și un lounge bar modern. Un loc inedit, perfect pentru o pauză de cafea, un prânz de afaceri sau o cină romantică, Restaurantul DADA este și un concept-store pentru cei care doresc să facă cât mai multe într-un timp cât mai scurt.

DaDa Manifesto Menu : THE WHOLE WORLD ON A PLATE

Un Meniu Urban, Autentic cu “Ethnic Influences and just the Right Spices Blends and Exotic Fruits“.Un meniu care încearcă să acopere cele mai diverse gusturi. Un meniu pentru exotici, asiatici, francezi, cu puțina influentă din meniul de nuntă la români și “STRONG italian accents“…

Evenimente în stil DaDa – Transformăm pentru tine restaurantul DaDa în locul în care ți-ai dori să fii!

Nuntă, Botez, Aniversare … Vei putea alege în funcție de bugetul tău, un meniu personalizat, special creat pentru tine, pentru aceste evenimente. De asemenea îți punem la dispoziție variante de Candy Bar, Lemonade Bar sau chiar Healthy Bar.

Catering by DaDa – Oriunde, oricand, DaDa vine la tine

Petrecere la tine acasă sau la serviciu? Nu ai timp sau pur și simplu nu-ți place sa gătești și totuși vrei să organizezi o petrecere? Un simplu telefon sau click și devii o gazdă perfectă.

Stabilești un meniu și, la ora convenită, îl primești la tine acasă sau oriunde dorești!